onyx 881 Napisano 29 Grudnia 2021 @Udyr roślina w ostatnich tygodniach życia najbardziej puchnie więc jeszcze może się wiele zmienić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 29 Grudnia 2021 @onyx na to właśnie liczę, zasadniczo z dnia na dzień pały u Kripple łączą się między internodami, nie obraził bym się gdyby im coś odwaliło. Dostaną strzał z pk przy najbliższym podlaniu. Juz im nie zaszkodzę raczej, 2 tyg sama woda powinna wypłukać to czego nie zje 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 29 Grudnia 2021 @Udyr dokładnie tak, doładuj je jeszcze pk z maksymalnej dawki a dwa tygodnie wodą i ścinka, myślę że będziesz zadowolony 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 29 Grudnia 2021 (edytowane) @onyx Najbardziej zadowolona to jest moja druga połówka, że nie spie... tego jakoś wyjątkowo 😄 Szybki raport z expresowo suszonego bąbla z hg kush : przechodze na oddychanie manualne, tak ciora łeb 😄 Już się łasi na jakiegoś lolka, dlatego też małe topki z dołu są na nitce nad lampa 😄 Edytowane 29 Grudnia 2021 przez Udyr 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 29 Grudnia 2021 Ona jeszcze spuchna Udyr, nie boj nic i gankuj mida @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 29 Grudnia 2021 @Git Wiem że mój nick się kojarzy z Lol-em 😄 Niech puchną, nowy worek ziemi i inne zabawki lecą do mnie właśnie 😄 Następnym razem będą normalne doniczki 😄 Offtop: po 4 godzinach mnie bomba dopiero puściła, masakra. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 30 Grudnia 2021 Zaczyna się robić mlecznie 😄 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 30 Grudnia 2021 (edytowane) Ja już gotowy na rundę nr 2 😄 Jaram się jak ksiądz dziećmi w Smyku :D Edytowane 30 Grudnia 2021 przez Udyr 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 30 Grudnia 2021 4 minuty temu, Udyr napisał: Ja już gotowy na rundę nr 2 😄 Jaram się jak ksiądz dziećmi w Smyku :D @Udyr ja wczoraj pierdoliłem się z tym ph metrem by go skalibrtować to jakaś masakra chińkie gówno . trzeba zakupić coś porządnego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 30 Grudnia 2021 (edytowane) @Lemon Gelato U mnie działa, raz tylko się rozjechał. Po zmierzeniu powinieneś wypłukać końcówkę w czystej wodzie. Zostają nawozy w tej "sondzie" i dlatego te tanie tak szybko padają. Sklep mars hydro i vivosun sprzedają te same za 3x większą cenę. Na 2 planty nie chce kupować Adwy albo Milwaukee. Edytowane 30 Grudnia 2021 przez Udyr 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 30 Grudnia 2021 2 godziny temu, Lemon Gelato napisał: @Udyr ja wczoraj pierdoliłem się z tym ph metrem by go skalibrtować to jakaś masakra chińkie gówno . trzeba zakupić coś porządnego Ja uzywam go od 3 upraw xP wpisz na yt how to do calibration ph meter i tam babeczka jest z zoltym takim. Pozatym jak juz wyczujesz, to na oko bd dawal ph minus i bd wiedzial ze jest dobrze 😉 2 godziny temu, Udyr napisał: @Lemon Gelato U mnie działa, raz tylko się rozjechał. Po zmierzeniu powinieneś wypłukać końcówkę w czystej wodzie. Zostają nawozy w tej "sondzie" i dlatego te tanie tak szybko padają. Sklep mars hydro i vivosun sprzedają te same za 3x większą cenę. Na 2 planty nie chce kupować Adwy albo Milwaukee. Nie, nie w czystej wodzie tylko wodą destylowana, taka co sie do zelazek uzywa np @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 30 Grudnia 2021 @Git ją właśnie nazywam czysta. Mam w domu i destylowana i demineralizowana. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 30 Grudnia 2021 @Git no ja płuczę destylowaną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Grudnia 2021 @Udyr bardzo polecam dokupić do całego zestawu rino skin bo bardzo sobie chwalę, łodygi grube udźwigną natłuściejsze topy 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 30 Grudnia 2021 (edytowane) @onyx kurde dziś właśnie paczka przyszła z growshopu 😄 To wygląda jakby pomagało w transporcie pektyny w roślinie ? Z opisu ciekawie wygląda. Napewno wezmę to pod uwagę jeśli się sprawdza. Chociażby małą buteleczkę kupię jak będę przy okazji 🙂 Edytowane 30 Grudnia 2021 przez Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Grudnia 2021 @Udyr ja kupiłem małą buteleczkę i bardzo sobie chwalę bo im grubsze łodygi tym więcej papu transportują do topów no i oczywiście pomaga przy wszelakim stresie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 30 Grudnia 2021 @onyx Narazie nie będę nadużywał cierpliwości mojej lubej 😄 Nie podchodzi entuzjastycznie do tego że non stop coś zamówionego się pojawia. Jak to kobieta, zawsze coś 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 30 Grudnia 2021 59 minut temu, onyx napisał: @Udyr bardzo polecam dokupić do całego zestawu rino skin bo bardzo sobie chwalę, łodygi grube udźwigną natłuściejsze topy Tez tak masz ze po rhino skin liście stoją dęba? Jak by prosiły o więcej światła 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 30 Grudnia 2021 @Dobry_Człowiek! Czeka mnie żmudne przeszukiwanie wpływów zawartości tego środka na hormony wzrostu u konopii. Ale to jak zapale, na trzeźwo naukowy bełkot mi nie wchodzi 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Grudnia 2021 @Dobry_Człowiek! W Sumie jak teraz sobie myślę to miewam taki efekt jak dostaną cała dawkę i liście stają dęba jak by na fecie były xD @Udyr Znam to xD 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach