Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 19 Listopada 2021 Mogą tez dłużej indukować bo różnica temperatury między dniem a nocą jest za mała. Kiedy u roślin zaczyna sie noc w pokoju gdzie jest box otwieram okno i wtedy mam te 3 stopnie różnicy wiecej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 19 Listopada 2021 @Dobry_Człowiek! chciałbym otwierać okno, ale nad morzem tak wieje , że drzwi tłuką jak po... 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 19 Listopada 2021 A może to być również spowodowane moim nadgorliwym i przedwczesnym usuwaniem liści. Jeśli się nie zhermia to chwilę dłużej będą kwitły. To nie zaboli 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Listopada 2021 Up dzień wcześniej, nie będzie mnie kilka dni w domu. Holy Grail 49 d (8d flo) Kripple Roulette 45 d (9d flo) Warunki: temp dzień/noc 26'C-28'C/23'C-24'C Wilgotność dzień/noc 40-57%/55-62% Nawilżacz działa tylko jak spada wilgotność za mocno. Kwiaty powoli się formują, panny nie narzekają na warunki. Dostają na zmianę wodę 6-6.5pH i wodę z bio bloom,top max i cal-mag wg tabeli 50% dawki. Teraz aby tylko nic nie zepsuć i na lolka może będzie 😄 Pozdro, Wilk 🐺 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Grudnia 2021 (edytowane) Siemano bondziorno ! Czwartek więc up wlatuje. Panny były kilka dni same, ale te chwasty potrafią o siebie zadbać 😄 Podlewane pół dawki z tabeli Bio-bizza na zmianę z wodą. Wszystko regulowane do 6.3-6.6 Topki się formują, coś z tego powoli wychodzi. Dołożyłem mały wentylator komputerowy dla świętego spokoju. lampa 40cm nad roślinami 100% mocy Holy Grail 56 d (15d flo) Kripple Roulette 52 d (16d flo) Warunki: temp dzień/noc 24'C-26'C/20'C-24'C Wilgotność dzień/noc 40-52%/54-60% Pozdro 🐺 Edytowane 2 Grudnia 2021 przez Udyr 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Grudnia 2021 Dostały jeszcze dziś odrobinę azotu bo strasznie blade te moje panny były. Przed wyłączeniem światła już nabrały normalnego koloru 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 2 Grudnia 2021 Fryzjer jakiś szykuje się? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Grudnia 2021 @Brazil Munster wiatraki ma szczątkowe już 🙂 teraz te mniejsze zaczynają się powiększać. Do 4 tyg kwitnienia dam jej spokój. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 4 Grudnia 2021 Wczoraj dostały bio grow 1ml/l, bio bloom 2ml/l, top max 0,75/l ,cal-mag 0,75ml/ z pH 6,45 i dziś już wygadają żywiej po jednym dniu. Pozdro 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 4 Grudnia 2021 @Brazil Munster Miałem dziś chwilę czasu więc jednak wygoliłem śmieci 😄 To by było na tyle. Jeśli nic się nie będzie działo następny up za dwa tyg, żeby wam nie zawracac d... Stagnacyjnie się zrobiło jak zaczęły kwitnąć. Woda/ odżywki/woda.. itp. Trzymajcie się ekipa 🙂 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 4 Grudnia 2021 Na lepsze k, to wyjdzie 😊 powodzenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 5 Grudnia 2021 ladnie 😄 mam nadzieje ze moja pojdzie bez zadnych problemow. oby bez klopotow do scinki! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 12 Grudnia 2021 Bez upa... Ale za to z kolorami 😄 Pozdro 🐺 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 12 Grudnia 2021 @Udyr Wilku jak dla mnie to one wołają o potas. Na flo jest najważniejszy i potrzeba go czasami dużo 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 12 Grudnia 2021 @grolsch3 dostają dawkę z tabeli, a końcówki już lekko nadpalone były od pk i blooma 🙂 są zdrowe tylko jednej kolor wywala. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 12 Grudnia 2021 @Udyr a pazurki na liściach, na dolnych partiach, też masz wywinięte do góry? Czy tylko na górnych od lampy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 12 Grudnia 2021 @grolsch3 tylko na górze, na dole są zdrowe i zielone. Te liście od początku na tym Kripple są inne 😄 dziwna genetyka, ale buja się powoli w czwartek pokaże całość. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Grudnia 2021 @grolsch3 Dostały z rana strzał z pk i cal-mag na 6.55pH. Bo u hg kush pojawiły się kropki na szczycie. Zaraz pociągną z ziemi i się ogarnie 😄 Sprawdzałem pH gleby i wyszło 6/6,5. Mierniki skalibrowane bo trochę to zaniedbałem 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ashairin 5 Napisano 13 Grudnia 2021 Ładnie panny rosną 💚 Mam pytanko do lampy, gdzie kupiłeś tego phlizona? 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Grudnia 2021 @Ashairin na Amaz, ogólnie sprawdzając jej budowę i komponenty dowiedziałem się że jest wykonana na Samsungach tylko na innym zasilaczu niż mars hydro. Moze to producenta no name, albo własny brand wypuścili. Jak na razie nie narzekam za cenę 40£ 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach