Seb88 13 Napisano 10 Października 2021 Witam wszystkich. Sadonka jest 8 dni pod lampą. Na szczycie są 2 liście i koniec🤔. O co chodzi? Pierwszy raz widze takie coś, a nie jest to moja pierwsza uprawa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Października 2021 @Seb88 chyba mutant, poczekaj jak się rozwinie, widać odrosty boczne to powinno być dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seb88 13 Napisano 10 Października 2021 @Szym czesto sie to zdarza? Zrobić jej lst zeby odrosty ruszyly w góre? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Października 2021 2 godziny temu, Seb88 napisał: czesto sie to zdarza? nie 2 godziny temu, Seb88 napisał: Zrobić jej lst zeby odrosty ruszyly w góre? ja bym nie robił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Października 2021 @Seb88 Ziomku, a nie przelałeś podłoża i nie zadusiłeś młodych korzeni ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seb88 13 Napisano 11 Października 2021 @Zielone krainy zawsze lałem tyle samo. Po przesadzeniu dostały 0,5l wody na 18l doniczki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 11 Października 2021 @Seb88 tak jak @Szym mówił, możesz poczekać bo puściła odrosty. Lst nie pomoże, bo roślina wie, że nie ma na szczycie stożka wzrostu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach