Gość Napisano 23 Grudnia 2021 @grolsch3 ziomeczku jak mógłbyś mi podesłać priv z linkiem tego Twojego kabla grzewczego, byłbym zobowiązany 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 23 Grudnia 2021 8 minut temu, Bloodwyn napisał: @grolsch3 ziomeczku jak mógłbyś mi podesłać priv z linkiem tego Twojego kabla grzewczego, byłbym zobowiązany 😁 Co problemy z temperaturą? 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Grudnia 2021 @grolsch3 chodziłem po sklepach, pytałem i patrzeli na mnie jak na debila xd mówie im, że temp ma utrzymywać się między 18 a max 27 stopni celcjusza, a pytania z rzędu "pan chce rure tym ogrzewać?" A ja Niee skarpetki żeby rano były cieplutkie 🤣 masakra. Dziękówa mordo 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 23 Grudnia 2021 @Bloodwyn lepiej było zapytać w zoologicznym o kabel grzewczy dla gadów 😄 mniej zamieszania 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Grudnia 2021 Cześć, Witam Wszystkich. Mały up by pokazać co się dzieję u mnie w ogródku xP @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Stycznia 2022 Witam Was, kończymy tą fr, ten critical już zaczął mnie drażnić więc dziś zrobiłem ścinke. Nawet nie ważę tego, gdyż napewno wyszło mniej niż z gorylki a tu gdzie siedzę nie mam wagi więc... suche zważę. Poniżej przebieg ścinki: FOTORELACJA DO ZAMKNIĘCIA @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Stycznia 2022 @Bloodwyn kiedy z leda przeszedłeś na CFL ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Stycznia 2022 @Szym nie przeszedłem jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Stycznia 2022 @Bloodwyn to ta uprawa na ledzie czy cfl była ? bo miałeś początkowo leda potem cfl ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Stycznia 2022 @Szym cały czas led, wpierw chiński, potem bulbom pościągałem łebki i to też led. Miała być cfl, ale nie było @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Stycznia 2022 @Bloodwyn Trochę za szybko to ściąłeś tak na oko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Stycznia 2022 @Zielone krainy może, ale według kalendarza za długo xd przynajmniej 3 inne mają więcej miejsca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Stycznia 2022 @Bloodwyn No rozumiem, ja jedynie odniosłem się do stopnia ich spuchnięcia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach