Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 24 Listopada 2021 6 minut temu, Zielone krainy napisał: @grolsch3 No powinni nam zapłacić, lub dać po panelu gratis, a tak poważnie, to ja niczego od nich nie potrzebuje, żadnej współpracy z nimi nie mam, a jedynie piszę o tym, co się u mnie sprawdza. Ja to wszystko w formie żartu również. Ale cieszę się, że jest taka alternatywa jak te panele. Jak człowiek chce się przekonać czy w ogóle nadaje się do uprawy i do tego nie chce mu się kombinować budżetowych rozwiązań - nawet jeśli miałby spełniać swoją rolę - to polecam. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Listopada 2021 @grolsch3 Panele są sensowne, to nie chińszczyzna, jaka świeci żre jakoś tam prąd i nic nie daje, jak chodzi o plon, tutaj, jak chodzi Ledmana to jest faktycznie sens zakupu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Grudnia 2021 Witam, taki krótki wpis tj. Rozgałęźnik żarówkowy już do mnie leci, ostatnio rozwalił mi się nawilżacz, był mały problem bo wilgotność spadła do 48%. Na szczęście znalazłem dużo lepszy i większy nawilżacz, który zamontowałem na zewnątrz boxa. Teraz wilgotność staram się utrzymać na 62-64%. W środku Critical Haze, 2x White Widow i Bubble Kush. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Grudnia 2021 PhotoGrid_1638524803349.mp4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Grudnia 2021 Za dużo nawozu? Lać wodą? Czy bardziej deficyt: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 3 Grudnia 2021 @Bloodwyn miałem podobną rzecz i było za dużo azotu chyba, daj zdjęcie bez lampy całej rośliny, tutaj liście wydają się być jasne co by nie wskazywało na przenawożenie a raczej niedobór potasu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 3 Grudnia 2021 Moim zdaniem głodna jest. Trochę pk i calmag można by zapodac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Grudnia 2021 Bez światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 3 Grudnia 2021 @Bloodwyn czyli głodna, profilaktycznie można pH sprawdzić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 3 Grudnia 2021 @Bloodwyn też tak myślę jak @konopny_janusz , sprawdź pH i jeżeli jest w normie to bym jej coś zapodal na kwitnienie, jakiś cal mag już podawales? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Grudnia 2021 @onyx w zeszłym tyg dostała i pk i calmag. Dobra, nakarmiona 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Grudnia 2021 @Bloodwyn nakarmiona mówisz a pH sprawdziłeś? Ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Grudnia 2021 @onyx 6,2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Grudnia 2021 @Bloodwyn git, czym sprawdzasz pH ziemi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Grudnia 2021 @onyx no przyznam, że tandetnym sprzętem Czymś takim xP @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Grudnia 2021 @Bloodwyn XD zatem proszę zrobić rozbieg i pobiec prosto w ścianę xD Natentychmiast proszę się udać do sklepu budowlanego lub ogrodniczego w celu zakupienia płynu heliga oraz pobrać próbkę ziemi tak z 5 cm głębokość bo wtedy powiedzieć jakie jest ph ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Grudnia 2021 @onyx tego nie mogę dla Ciebie zrobić... ale mogę zrobić.. coś innego: A tak na poważnie to już zamawiam normalny miernik xd wiem, że powinno to być w innej kolejności ale cóż @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Grudnia 2021 @Bloodwyn normalny miernik to znaczy jaki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Grudnia 2021 @onyx szukam właśnie na forum czego to używacie i co się sprawdza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Grudnia 2021 @Bloodwyn adwa ad 12 tutaj jest najbardziej polecany i niby to się nadaje do mierzenia gleby i ph wody aczkolwiek szkoda było by mi elektrody do mierzenia gleby i lepiej kupić wcześniej wspomniany płyn heliga który kosztuje 10zl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach