Gość Napisano 17 Listopada 2021 @ArteK mimo, że nie jakiś big big, to i tak jak dla mnie wygląda świetnie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 17 Listopada 2021 @Bloodwyn nie musi byc wielki zeby Cie do parteru sprowadził 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Listopada 2021 Więc tak: test poszedł i wyszedł bdb👍 Stąd decyzja o ścince. Wynik? Bez zaskoczenia - słaby.. bo 43,51g mokrego. Ale była to moja pierwsza Panienka, która w trakcie swojego życia przeżyła więcej stresu niż nie jedna osoba podchodząca do matury xd połowę życia była tylko pod tym chińskim ledem.... poniżej fotki z przebiegu ✂️ A Critical Haze przesadzony, dużo nowych gadżetów wjedzie niedługo, pomocnych gadżetów.. narzędzi xd @ArteK Bulby niedługo ściągnę 😅 cross my heart ✌ buszek za Was. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 18 Listopada 2021 @Bloodwyn nie spitol suszenia cos swojego jiz masz motywacja zeby sie rozwijac dalej Piona!😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Listopada 2021 (edytowane) Info. ode mnie: generalnie z 5u nasion od BigSeedBank Critical Haze wykiełkowały 3.. pechowcom nie pomógł precrushing, nic... wielkościowo też jakieś były takie malutkie, brakowało im odpowiedniego ubarwienia. Nie robię Antyreklamy, mówię co mnie spotkało, a sposób kiełkowania to kieliszek wody, pestki trzymane w nim do momentu aż nie opadły i później na wilgotny ręcznik papierowy. A te co wykiełkowały.. no cóż. Prawdopodobnie po za tą jedną z fotorelacji, idą na śmietnik. Lecą do mnie White Widow od RQS, zobaczymy co z tego będzie, pozdro! Edytowane 19 Listopada 2021 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 19 Listopada 2021 @Bloodwyn zmień panel weź tego chinola wywal, kup ledam 60w styknie Ci i bedziesz mial 40 suchego. Bo przyżądy to tylko dodatek. Oswietlenie to zycie dla rośliny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Listopada 2021 Witam Was, mały up, przeprowadziłem fim na Criticalu po obejrzeniu kilku filmików, które mnie przekonały, by próbować na auto. Zdj. poniżej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 20 Listopada 2021 Sie okaze 🤓@Bloodwyn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 20 Listopada 2021 Myślę że nie będzie szału tym bardziej ze ona już kwitnie wiec ostro ja to pewnie zestresuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 20 Listopada 2021 @Brazil Munster zmutuje i wyjdzie cebulacki krytykal a kopał będzie jak "Japoński Drwal"😎😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Listopada 2021 Nie kwotnie jeszcze, to tylko złudzenie opt xddd nie ma włosków @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 20 Listopada 2021 Obrosnieta już jak chłop po 25tce 😄 może herma będzie:D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Listopada 2021 Oby niet xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnnaL. 3 Napisano 20 Listopada 2021 @Brazil Munster @Bloodwyn Nie wiem z jakimi wy chłopami śpicie.... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 20 Listopada 2021 @Bloodwyn ni3 no serio już widać że wlochy są. @AnnaL. hmm nikt nic nie mówił o żadnym spaniu 😄 aleale każdy interpretuje jak chce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 20 Listopada 2021 @Bloodwyn nie będę Cię przekonywał, że nie warto tego robić, bo sam tak zrobiłem i nie mówię że robić nie będę. Ale wybrałeś najgorszy moment na to. Ten szczyt za chwilę by wyjebało w kosmos, a tak to raczej już nic z niego nie będzie. Ale trzymam kciuki za to żebym się mylił 😉 pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Listopada 2021 Kurw zamiast roślina to ja tu łapie stresy ;/ xddd licze na farta w takim razie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 20 Listopada 2021 @Bloodwyn no ja ogólnie auto to tylko na zewnątrz, jak dam radę ruszyć w zbliżającym się małymi krokami sezonie, to spróbuję porównać te same odmiany na tych samych spotach (warunkach) ale ciąć łeb będę prawie od razu a potem lst. Nie na odwrót 😉 każda decyzja nas czegoś uczy, więc będzie już tylko lepiej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Listopada 2021 Widzisz @grolsch3 nie sądziłem, że w takiej kolejności 😉 dziękuję za info @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Listopada 2021 Fim się chyba jednak nie przyjął, wyszedł Topping 😉 i leci. Po fimie pryskałem wodą i najprawdopodobniej zrobiła się soczewka i przypaliło.. dziś lecimy z LST i niech kapusta rośnie. ... a tu bonusiki niespodzianki 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach