Brazil Munster 709 Napisano 24 Grudnia 2021 Moje szczęście że moja powiedziała tylko tak. " patrz żebyś nie wpierdolil się, bo Cię zajebie" 😄 powiedziała że podlewać nie będzie bo zwykle kwiatki spierdoli . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 25 Grudnia 2021 Jakie trociny, co ten typ pierdoli masakra xD barney tobie chyba wiadro z cementem na leb spaldo w robocie.. Co do przesuszenia, jak je wbijesz do sloikow to je zamknij i nie otwieraj, moje topki mialy 50wilgotnosci w pierwsze 2 dni w slojach, a dzis jest 60 i sa przewysmienite. Nie ma sie co łamać, tyle jarandy ja pierdolr xD bedzie na sell cos czy wszystko spalasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 28 Grudnia 2021 @Brazil Munster moja kochana podlewala wszystko wg moich zaleceń teoretycznie ale wiesz jak jest to trzeba mieć tez min lekkie zamiłowanie a nie by odjebac @Git można powiedzieć ze już tego praktycznie nie ma jakby😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Grudnia 2021 @Tomaszszym kobiecie należą się "oklaski" za cierpliwość i poświęcenie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 28 Grudnia 2021 @Udyr jaja biły brawo nie raz😂😂😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach