Tomaszszym 189 Napisano 26 Września 2021 Witam panienki we wtorek wyszly z ziemi .światło 20/24 nawozy docelowo canna osprzęt 1x1 m 480w led gloster gc 16 . 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 26 Września 2021 Liście podwijają się do góry ktoś coś nadmiar światła/ podlewanie ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 26 Września 2021 @Tomaszszym za mocne światło bądź za nisko. Ile masz w tej chwili nad roslinkami? Masz tam regulacje mocy w lampie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 26 Września 2021 Jestem na 2 module około 40 cm45 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 26 Września 2021 Zmniejszył bym moc lampy poki co. I zwiększył wilgotność o 10% i obserwować co się dzieje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 26 Września 2021 I@Brazil Munster narazie podniosłem lampe nie chce wracać na jedynkę bo mogą się zacząć wyciągać znowu stały na jedynce dwa i pol dnia i bujalo je w górę teraz zaczęły iść troszkę w masę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 26 Września 2021 @Tomaszszym o panie a żeś je przyjarał, śmiało 60cm lampa nad szczytami i będzie wszystko git 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 26 Września 2021 @Tomaszszym wydaje sie za nisko. Ja bym dał spokojnie na jakies 50 60 cm i obserwował. Ale te 60cm moim to najlepsze rozwiązanie. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 26 Września 2021 @Dobry_Człowiek! @onyx @Dobry_Człowiek! Lampa poszła w górę mam pytanie odnośnie rhizotinic widziałem na twojej relacji ze go używasz często ostatnim razem tez go zapodawalem i mi się go ostalo trochę tylko jest z miesiaccpo terminie i nie wiem czy wypierdolic czy nowy zakupic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 26 Września 2021 @Tomaszszym ja bym go uzywal. mialem canna vege po 10 miesiacach po terminie i nic sie nie stalo. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 26 Września 2021 (edytowane) @Dobry_Człowiek! Powiedz mi jeszcze w jakich proporcjach rozrabiasz dolistnie i jak często pryskasz Edytowane 26 Września 2021 przez Tomaszszym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 26 Września 2021 @Tomaszszym dolistnie to rzadko stosowałem tylko na początku. A tak to bym dał połowę dawaki. A pryskać można ze dwa razy w ciagu dnia. Jak światła sie włączają i na koniec jak będą gasły 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 28 Września 2021 Pierwszy tydzień za nami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 28 Września 2021 @Tomaszszym wilgotność dalej trzymasz na tych 50+ ? Podbi do 70 a napewnoz robisz im dobrze:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 28 Września 2021 @Brazil Munster Staram się włączać nawilżacz co jakiś czas i bd musiał rozkminić elektro czasomierz jak działa by się samo włączało co godzinę na pare minut bo tak to nie jestem w stanie regularnie igarniac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 28 Września 2021 Kiedy mógłbym najlepiej podac co2 z bimbrownika czy teraz nie będzie za wczesnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Września 2021 @Tomaszszym myślę że w podobnym czasie plus minus tydzień, półtora będziemy mieć zbiory, ja trochę wcześniej zasadzilem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 28 Września 2021 @konopny_januszprowadzisz relacje bo nie mogę znaleźć . Ładne sztuki wysiewales na raty bo trochę się różnią ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Września 2021 (edytowane) @Tomaszszym nie mam jeszcze fotorelki, wszystkie w tym samym czasie kiełkowałem, ale niektóre szybciej wyszły na powierzchnie. Skittlez wyszła może 2 dni szybciej niż reszta, i jakoś tak wystrzeliła. Korzenie wychodziły dołem więc ją przesadziłem do 12l wiaderka. Resztę czeka podobny los myślę 😄 Edytowane 28 Września 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 28 Września 2021 @konopny_janusz mam nadzieje ze założysz będę miał punkt odnośny 😜 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach