Gość Zielone krainy Napisano 25 Września 2021 @FarmeroMoreno Metr to przesada, daj na 70 cm i powinno być dobrze na tym etapie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FarmeroMoreno 3 Napisano 26 Września 2021 @Zielone krainy 70cm od roślinki idealnie, zaczęła się piąć w górę, co bardzo mnie cieszy, ale nie tak, że dziś zostałem ojcem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 26 Września 2021 @FarmeroMoreno ojcem zostałeś? Gratulacje! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Września 2021 @FarmeroMoreno Gratulacje, bądź dobrym ojcem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FarmeroMoreno 3 Napisano 27 Września 2021 @ArteK Dziękuję ślicznie, ale doświadczyłem dziwnego przeżycia. Kiełek zaczął mi rosnąć łodygą do góry, dookoła ziemię zgarnąłem i oczyściłem przy kiełku ile mogłem i od spodu nasionka wyjąłem całą i włożyłem korzonkiem do dołu, a główkę przykryłem delikatnie ziemia, czy będzie coś tego? Cierpliwość wiem, ale to było moje jedyne nasionko Criticala 😢 jakby mu się coś stało, byłoby mi przykro.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 27 Września 2021 @FarmeroMoreno Nasionko do ziemi wklada sie kiełkiem w dół bynajmniej tak wyczytałem i tak robie. Jak juz masz peche w doniczce nic z tym nie robisz. Cierpliwość!! W miare chyba jasno napisalem.? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FarmeroMoreno 3 Napisano 27 Września 2021 (edytowane) @ArteK Ta, taka pizda, że glupio się przyznać, te dałem, żeby kobita włożyła i włożyła kielkiem do góry, wyjaśnione 😅 japierdole, życie jak jest silna to odżyje, na razie spryskalem czysta woda no i zobaczymy W sensie moja jest Amnesia a jej Critical, ale i tak staram się jej tłumaczyć, lecz robi po swojemu jak z przygotowaniem ziem... Cierpliwość to ja chyba jednak mam 😎 Edytowane 27 Września 2021 przez FarmeroMoreno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 27 Września 2021 @FarmeroMoreno wydaje mi sie ze pojdzie, nie przelej czasem i wilgotnosc trzymaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach