onyx 881 Napisano 24 Października 2021 @Ważniak i pustynia dobrze wyposażona w azot xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 24 Października 2021 @konopny_janusz halo panie Januszu co to za fakowanie mnie? XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Października 2021 (edytowane) @onyx bo się śmiejesz ze mnie, a chciałem być oryginalny i nie dawać tej samej reakcji 😄 Edytowane 24 Października 2021 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ssativ 10 Napisano 26 Października 2021 Dzisiaj tak o 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 26 Października 2021 Mistrzu dlaczego one mają liście mokre ? To woda ? Uważaj na.to w późniejszym czasie bo plecha moment będzie witać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,977 Napisano 27 Października 2021 (edytowane) @Ssativ jak na moje to kolego nie lej im na razie niczego co ma w sobie azot. Ja tak sobie poblokowałem moją pierwszą mj, nie kwitła i nie puchła tak jak powinna. Ale to tylko jak na moje oko ✌️ Edytowane 27 Października 2021 przez grolsch3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ssativ 10 Napisano 27 Października 2021 @Brazil Munster czasami pryskam je wodą 😛 Za 2-3 dni podeśle jak będą suche. @grolsch3 dzięki dzięki to pojadą z tydzień na samej wodzie. Dziwne bo supli to może z raz dodałem. Poczym stwierdziłeś przenawożenie azotem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 27 Października 2021 @Ssativ pryskajac ją wodą jak kwitnie prosisz się o pleśń mam takie wrażenie. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,977 Napisano 27 Października 2021 (edytowane) @Ssativ kolor liści, ciemna zieleń. Na kwitnieniu też takie miałem i kwiaty nie puchły choć dostawały pod to specyfiki. Na kwitnieniu nie potrzebujesz już takiej wilgotności w powietrzu, lepiej częściej sprawdzać czy ziemia nie jest za sucha. Edytowane 27 Października 2021 przez grolsch3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ssativ 10 Napisano 27 Października 2021 @Brazil Munster z bliska na sucho @grolsch3 momentami nie są takisą bardzo zielone tylko jasno zielone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,977 Napisano 27 Października 2021 Przy tych zdjęciach wygląda jednak na normę, jeżeli pytasz tylko o moje zdanie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Października 2021 @Ssativ ale skończ już z tymi opryskami jak nie chcesz się pleśni dorobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Października 2021 @Ssativ Roślina wygląda na przelaną, liście się kładą po sobie. Sprawdź glebę, włóż palec głęboko, zobacz jak jest głębiej, bo możesz je przelewać i efekt będzie taki, że ci zgniją korzenie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ssativ 10 Napisano 27 Października 2021 @onyx już nie będę pryskać 😄 @Zielone krainy przystopować z podlewaniem na kilka dni i coś jeszcze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Października 2021 @Ssativ No chyba oczywiste, nie lej do ziemi wody, nie pryskaj, zostaw je w spokoju. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 27 Października 2021 @Ssativ nadgorliwy jesteś:D hehe. Sprawdź jak ma si3 gleba. Bo fakt oklapnieta jest A szkoda jej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ssativ 10 Napisano 8 Listopada 2021 Czy możecie po takich zdjęciach oszacować ile mniej więcej roślinka potrzebuje czasu ? Czy tylko mikroskop ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Listopada 2021 @Ssativ Sprawdź trichomy, inaczej to wróżenie z fusów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ssativ 10 Napisano 9 Listopada 2021 Dzisiaj wygląda to tak, mniejsza ciemniejsza klei się bardzo natomiast większą juz nie, moje pytanie czy ta większą chociaż trochę nie powinna się kleić? Bardzo słabo to wygląda, ale chciałbym już to dowieźć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,977 Napisano 9 Listopada 2021 @Ssativ też sobie sprawdzałem czy się klei na out i później zebrałem, ale więcej szarej pleśni niż topów do jarania 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach