Luznyyy 72 Napisano 22 Września 2021 Auto Blueberry od Dutch Passion, 9 i pół tygodnia od wykiełkowania. Według breedera gotowa w 8-10 tyg. Ogólnie troszkę wolniej rośnie niz koleżanka lecz przyznam, że wyjebało ja z butów konkretnie 130 cm a na stronce piszą że 100 cm to rzadkośc.. Druga ma tyle. The Question is: Te brązowe liście to od nawozów czy ze starości? Tylko 3 tak mają z prawej strony. Reszta roślinki wygląda zacnie i zdrowo. Roślinka miała wsadzane do gleby 2 tablety od biotabs a ziemia byla mieszana z mikoryzą. Poza tym stosowalem przez 2 tyg groow, i pare dni dłuzej bloom i top max. Teraz sama woda. Dzięki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 22 Września 2021 No coś tam jej kiedyś nie przypasilo. Ogólnie nic takiego. Usuń jej te liście i obserwuj czy nowego nic się nie pojawia. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 22 Września 2021 Przy braku fosfor tak liście łapie martwica, i młode odrosty, tu stare szczyty chodzi o górę jaśnieją. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Września 2021 @Luznyyy Ładny kot, a rośliny lekko przenawożone. Nie lej niczego z azotem, a najlepiej lej samą wodę na razie. W mojej ocenie występują złe proporcje pierwiastków w ziemi, jakie nie są adekwatne dla fazy kwitnienia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luznyyy 72 Napisano 22 Września 2021 @Zielone krainy dokladnie tak samo myślę, na razie samą wodą. Dzięki w imieniu 🐈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach