ArteK 439 Napisano 15 Października 2021 @ArteK sama uprawa to jest uj. Wez teraz susz to 7-11dni zeby chlorofil odparował a potem curring, a nie ma nic silniejszego jak chęć sprobowania swojwgo 1 topka 😁 @Mlodygrower masz jakies witaminy? Biohumus? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 15 Października 2021 @ArteK coś tam mam 🙂 No ja to bym już spróbował hahaha chociaż. Go jeszcze nie ma ale to chyba każdy przerabiał, zakazane lepiej smakuje 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 15 Października 2021 @Mlodygrower ja dzisiaj sampelka urwalem z GSC zobaczymy co to smakuje. Co do nawozów to niewiele pomogę bo sam staram sie rozgryźć advenced nutries. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 19 Października 2021 @fxxx1337 @KlausKörner @fxxx1337 Wygląda chyba ok, chciałbym ogólnie wam podziękować za cierpliwość do moich pytań ale musiałem zrozumieć że na wszystko potrzeba czasu, kiedyś potrafiłem do boxa iść 4x dziennie ale dzięki wam nauczyłem się ze nic to nie da 😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 20 Października 2021 @Mlodygrower ale to zupełnie normalne że przy pierwszej uprawie co chwilę zagląda się do boxa, człowiek musi na własne oczy zobaczyć i doświadczyć że nie ma po co zaglądać tam co chwilę i przy kolejnych uprawach otwiera się namiot raz dziennie lub co parę dni 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 20 Października 2021 @onyx no ja teraz raz na 2/3 dni tam idę 😌😌 jeśli chodzi o zdjęcia które dałem to bez zarzutów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 20 Października 2021 @Mlodygrower bez zarzutów krzak kwitnie na całego i zdrowy :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 26 Października 2021 (edytowane) Już mnie ta szafa dobijała, więc jak to mówią jak robić to porządnie, parę ulepszeń dokupionow Nowy pokój dla dziewczyn: GROWBOX HYDRO SHOOT HS60 60x60x160CM CANNA Doszła jeszcze lampa:NIELLO M-300 Roślinki jeszcze w starym pokoju mam parę pytan: 1. Czy roślinki można normalnie przenieś na tych samych warunkach do nowego pokoju czy lepiej niech zostaną gdzie są. (uważam że gros dużo szczelniejszy więc chybe lepiej) 2. Czy dokładać nową lampę czy ta wystarcza w zupełności. wkrótce założę fotorelacje także zapraszam:) Edytowane 26 Października 2021 przez Mlodygrower @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Października 2021 5 godzin temu, Mlodygrower napisał: 1. Czy roślinki można normalnie przenieś na tych samych warunkach do nowego pokoju czy lepiej niech zostaną gdzie są. (uważam że gros dużo szczelniejszy więc chybe lepiej) można przenieść 5 godzin temu, Mlodygrower napisał: 2. Czy dokładać nową lampę czy ta wystarcza w zupełności. która? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 27 Października 2021 @Szym mam mars bystro ts600 aktualnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Października 2021 @Mlodygrower lepiej było dokupić drugiego marsa bo cholera wie ile tak naprawdę watów ma ten chińczyk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 27 Października 2021 @onyx nie kupowałem dostalem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Października 2021 @Mlodygrower przydalo by się urządzenie po poboru mocy bo masz boxa 60x60 i on już trochę światła potrzebuje więc trzeba wiedzieć ile chińczyk ma mocy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 27 Października 2021 Zostaw Marsa. Ten chińczyk to chyba ten niebiesko różowo Fioletowy Led z Amazona czy innego takiego. Tam jest 108w mocy rzeczywistej, jasne różowe światło na bloom+weg, pokrycie z odległości min. 50cm to 60x60 ale przy tej wysokości nie starcza roślinie fotonów a przy mniejszej odległości nie kryje 60x60. Wentylator jest głośny a lampa nie szczelna i słabo znosi wilgotnosc w boxie. Rozważ dołożenie tej lampy do Marsa na flo, jeśli się da, ale nie zamianę. Po za tym emituje jakieś EMI czy coś takiego i zakluca to czasem pracę innych urządzeń, jak telefon, monitor. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 27 Października 2021 @KlausKörner tak myślałem czy w razie potrzeby ewentualnie nie domontować je z boku na doswietlenie czy coś takiego. W żadnym wypadku Marsa nie planuje wymieniać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 27 Października 2021 (edytowane) @KlausKörner dołożyłem tego chińczyka jako doświetleńie mlodyxh Edytowane 27 Października 2021 przez Mlodygrower @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 27 Października 2021 Tamtej co kwitnie daj tego Marsa niżej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Października 2021 @Mlodygrower elegancka dyskoteka teraz w boxie, ponaginać i potańczyć można xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 27 Października 2021 @KlausKörner ile cm od szczytu? @onyx to chyba dobrze 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 27 Października 2021 Ze 30 40 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach