Udyr 2,139 Napisano 28 Grudnia 2021 @Queen Of Cookies Ja dziś popcorn spaliłem z dołu suszony kilka dni, miałem robić obiad a leżę jak żaba na liściu 😄 Aż się boje jak to dojrzeje za 2-3 tygodnie 😄 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 28 Grudnia 2021 Przyznam szczerze, że to jest wspaniałe uczucie palić swój wyhodowany weed 😄 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 28 Grudnia 2021 @Queen Of Cookies oj tak byczq +1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 28 Grudnia 2021 ciekawie to wygląda, powodzonka!! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 30 Grudnia 2021 @Tester chcę odznakę topka xD właśnie ścinam i szczyt z cream mnie zaszokował 3.13g, z og szczyty po 2-2,5 mają, będzie jeszcze ważone 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 30 Grudnia 2021 dawaj wszystkie pokaż lepiej zważone hehe 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 30 Grudnia 2021 Król topków Lemon szczyt całość 100g 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 30 Grudnia 2021 @Dobry_Człowiek! 😅 gz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 30 Grudnia 2021 @Queen Of Cookies to bedzie co palić w nowy rok nie ma to jak mieć coś swojego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 1 Stycznia 2022 Powiem tak, to jest zajebiste. Nie takie jak myślałam ale mimo to jestem bardzo zadowolona. Nie zmiata z planszy ale za to jest bardzo smaczne Lemon ma posmak pieprzonej cytryny a OG jest świeżą i aromatyczną trawką@Dobry_Człowiek! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 1 Stycznia 2022 pozdro ja też nie śpię 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 1 Stycznia 2022 @konopny_janusz i jak tam rok 2022? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 1 Stycznia 2022 (edytowane) @Queen Of Cookies nie wiem jeszcze póki co nic się nie zmieniło zobaczymy co przyniesie. A u ciebie jak? Znowu tych je***ch Golców pokazywali w TV, jak ich widzę to przełączam na inny kanał Edytowane 1 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 1 Stycznia 2022 Klasyczny zespł Gaci Pierdolec xD @fxxx1337 odpadł, ja zaraz bongo na dobranoc o 4.20 i też chyba pora odpadać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 1 Stycznia 2022 (edytowane) Nie dość że zrobili zamach na World Trade Center to jeszcze są na wolności xD A inni dostają 3 lata za głupie zioło Edytowane 1 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 1 Stycznia 2022 Kto xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 1 Stycznia 2022 (edytowane) no takie pogłoski chodziły 😄 dla żartów ludzie tak pisali bo coś tam się spruli o jakiś filmik który niby ich obrażał @Queen Of Cookies obczaj ten filmik i przewiń do 0:45 Edytowane 1 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 2 Stycznia 2022 Pytanie roku, czy słoiki mogą być w chłodnym pomieszczeniu? Jest tam sucho i ciemno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 2 Stycznia 2022 Im chłodniej tym lepiej 🙂 tylko chłodno to jaka temp ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 2 Stycznia 2022 @Brazil Munster taka jak na dworze xD nieogrzewane pomieszczenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach