fxxx1337 880 Napisano 12 Grudnia 2021 Jeszcze zdjęcia bez lampy 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 12 Grudnia 2021 @Queen Of Cookies dasz zapalić fxxx1337 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 12 Grudnia 2021 @Szym No pewnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 12 Grudnia 2021 Jak dla mnie to wszystkie ładnie nabite i przyjebane jak pudzian 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 14 Grudnia 2021 Cream kush zakończył bunt głodowy i można było go podlać, wszystkie poza OG czysta woda ph 6,5. Cream dostał może 0,25l. OG kush pk 13-14 2ml/l Cream już się nadaje na kosę ale poczekam jeszcze aż się bursztynek pojawi. Sporo suchych liści z niego opadło. Lekko porozchylałam odrosty i chwyciłam tak żeby topki niżej miały dostęp do światła AK też ewentualnie mógłby iść już do ścinki ale 10-12dni dobrze mu zrobi Lemon trzyma liście nie ważne czy zdrowe czy suche, trichomy ładne i jak AK OG nadal się opierdala ale chyba wrzucił 2 bieg. Pierwsza planowana data kosy 24.12 ale jeszcze zobaczymy. W boxie wilgotność 38% co mnie troszkę martwi ale na szczęście to już końcówka 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Grudnia 2021 (edytowane) @Queen Of Cookies a w domu na święta pachnie choinką i świeżo ścięta konopią :3 Edytowane 14 Grudnia 2021 przez Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 14 Grudnia 2021 @Udyr jeszcze zdążę zrobić zdjęcia krzaczków z bąbkami przynajmniej xD 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 16 Grudnia 2021 Dzisiaj mija 85 dni dziewczynek. Kosa już bardzo blisko, dziś pod testy idzie AK47 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 16 Grudnia 2021 @fxxx1337 nasze maluchy 🥰 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 16 Grudnia 2021 (edytowane) Testy rozpoczęte. Wchodzi z opóźnieniem ale wchodzi. Czekamy na faze xD ale już troche jest update: moja tolerka zrobiła swoje, schodzi już fxx mówi, że jebło Edytowane 16 Grudnia 2021 przez Queen Of Cookies @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 18 Grudnia 2021 Na moje oko już gotowe ale trzeba czekać na OG 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Grudnia 2021 @fxxx1337 Ładne, tam na poprzednich zdjęciach w trichomach mieszanka z przewagą mleka, do jakiej barwy trichomów roślinę masz zamiar trzymać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 18 Grudnia 2021 @Zielone krainy Full mleko, ale pewno przetrzyma się trochę żeby ten og dojrzał to pewno już się niektóre będą na bursztyn zmieniać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Grudnia 2021 @fxxx1337 To na twoje oko ile im jeszcze dajesz do tego pełnego mleka z lekką domieszką bursztynu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 18 Grudnia 2021 @Zielone krainy ja bym potrzymała do lekkiego bursztynu na cream, i ok 70:30 mleka na og żeby sam og dawał energetyczny haj jak na indice. Ogólnie to ja bym za tydzień ścinała xD (tu queen of cookies, gdzieś mi telefon znikł XD) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Grudnia 2021 @fxxx1337 Nie kradnij konta :D Pisz ze swojego @Queen Of Cookies :D Wypowiedź rozumiem, u mnie idzie w brąz, ja myślę o kosie jednej rośliny za 6 dni, a drugą zostawiam na po nowym roku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 19 Grudnia 2021 @Zielone krainy jak je będziesz suszył w takim wypadku? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 19 Grudnia 2021 22go o 12 wyłączam lampy. Kosa w wigilię 🥰 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Grudnia 2021 @Queen Of Cookies Zrobiłem sobie suszarkę z pudełka kartonowego, w jakiem umieściłem wentylator wyciągający połączony z filtrem węglowym, zamontowałem w pudełku uszczelki, jest też wentylator wprowadzający, więc powinno być dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 19 Grudnia 2021 @Zielone krainy karton nie bedzie wyciągał wilgoci z topów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach