Gość Zielone krainy Napisano 9 Grudnia 2021 (edytowane) @Queen Of Cookies Jakby inne prawo było, to byśmy się wszyscy spotkali i wspólnie potestowali plon naszego siewu. Byłoby śmiesznie, ja waszego też chętnie bym spróbował. Edytowane 9 Grudnia 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 9 Grudnia 2021 @Zielone krainy każdy koszuleczka z nickiem żeby wiedzieć kto konopny a kto zielone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Grudnia 2021 @Queen Of Cookies Fajny pomysł, to dobra robimy wspólną imprezę, chętnie wszystkich poznam :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 9 Grudnia 2021 @Zielone krainy jak jakimś cudem wejdzie legal to mogę pomóc z organizacją 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Grudnia 2021 @Queen Of Cookies Dobrze, że wspominasz o cudzie, bo do legalizacji w PL faktycznie byłby potrzebny, gdyż normalnie się to raczej nie uda zrobić. Jednak, jakby się tak stało, że będzie legal to spoko , wchodzę w to z pełną kulturą i z uśmiechem na ustach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 9 Grudnia 2021 @Zielone krainy już kij z legalizacja a wystarczyłaby dekryminalizacja i możliwość 4 krzaków na dom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Grudnia 2021 @onyx No niby też tak by mogło być, aby było lepiej niż jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 10 Grudnia 2021 Przypominam wam ze żyjemy w Polsce XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 11 Grudnia 2021 1 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 11 Grudnia 2021 Cream kush się buntuje, że nie chce wody i nie będzie pił. Reszta grzeczna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 11 Grudnia 2021 wizualnie jak dla mnie OG Kush najlepiej z nich wygląda 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 11 Grudnia 2021 @konopny_janusz +420 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Grudnia 2021 @fxxx1337 Co z tego, że to Polska? Jak ja już jestem ustawiony z @Queen Of Cookies na wspólne jaranie :D Rośliny wyglądają ładnie, topy mi się podobają u każdej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 11 Grudnia 2021 AK ma najlepsze topy przynajmniej moim zdaniem pod względem wyglądu ;D @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Grudnia 2021 @fxxx1337 Możesz mieć racje , bo widzisz je na żywo, ale na zdjęciach to wizualnie Cream krush też wygląda na nabitą i kolorystyka topa wygląda ładnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 11 Grudnia 2021 @Zielone krainy Właśnie ja najbardziej jestem creama ciekawa tym bardziej, że z nim miałam największe problemy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 11 Grudnia 2021 Kozak topy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Grudnia 2021 @Queen Of Cookies No mi się podoba, ładnie wyszła, ale niczego nie ujmuje innym. To kiedy wspólne jaranie? Tylko nic nie mów @fxxx1337 , by nic nie wiedział, wiesz taka tajemnica między nami :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 12 Grudnia 2021 @fxxx1337 ostatnia ma foxtalie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 12 Grudnia 2021 @Barney's wiem, tez to zauważyłem ale niestety nic nie zrobimy z tym @Dobry_Człowiek! dziena @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach