Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 16 Listopada 2021 @Queen Of Cookies cieszę się, że się udało. Miałem dokładnie jak Ty z tą wilgocią pod uszczelką. Oby już bez problemów i do przodu 🖐️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 19 Listopada 2021 Dzień 59 wczoraj w akcie desperacji zjebanego pH ziemii zrobiłam flushing, jest trochę lepiej szron na topach już jest baaardzo widoczny jak na załączonych obrazkach 😆 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 19 Listopada 2021 (edytowane) @Queen Of Cookies Naaajs dlugo jeszcze do kosy? Pytanie mam o ten peszel od doprowadzenia pary xD Nie skraplała sie w nim woda? On jest tsk samo perforowany wewnątrz i na zewnątrz. Wypitolił bym z boxa tego mojego artuditu ale wlasnie obawy mam ze gdzieś poleci woda? Edytowane 19 Listopada 2021 przez ArteK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Listopada 2021 @ArteK nie skrapla się nic. Daje dobrze radę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 19 Listopada 2021 @fxxx1337 a nawilzacz masz ultra dźwiękowy czy o czym mowimy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Listopada 2021 @ArteK Tak, firmy Aroma 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 19 Listopada 2021 @fxxx1337 cos musze pokminić bo miejsce zajmuje a Twoj patent pakiet premium za pinćset😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 20 Listopada 2021 @ArteK polecam ten patent 😛 mega wygodny chociaż jak masz ograniczone miejsce obok boxa jak ja miałam to był lekki problem z obsługą nawilżacza 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 21 Listopada 2021 Dzień 60 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 21 Listopada 2021 W dniu 19/11/2021 o 20:36, Queen Of Cookies napisał: wczoraj w akcie desperacji zjebanego pH ziemii zrobiłam flushing, Mnie to zawsze zastanawia co to może znaczyć. Spadło? Podniosło się? Jaka wartość? Jakieś podejrzenia co do przyczyny? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 21 Listopada 2021 Spadło. Już zaczynają odżywać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 21 Listopada 2021 4 minuty temu, Queen Of Cookies napisał: Spadło. Już zaczynają odżywać Ale czemu spadło? I o jaką wartość, że trzeba było flush robić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 21 Listopada 2021 Wróć, wzrosło xD pH ziemii było ok 5,6 , flush wodą 7.2 a teraz ok 6ph @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 21 Listopada 2021 To kiedy kosa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 21 Listopada 2021 @KlausKörner miesiąc 😄 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 21 Listopada 2021 @fxxx1337 który to lemon mamy podobny czas ostatni w rogu po lewej? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 21 Listopada 2021 @Tomaszszym tak, lemon jest z tylu po lewej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 21 Listopada 2021 @fxxx1337 fajnie ci to idzie.Ja na tym etapie jeżeli chodzi o pH leje cały czas woda zbliżona do 6 max 6,1 w donicach utrzymuje się 6,4- 6,7 jeżeli Chińczyk dobrze wskazuje i do tego maja duże zapotrzebowania na miche @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 21 Listopada 2021 @Tomaszszym nie moja uprawa 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 21 Listopada 2021 @fxxx1337 fakt chodziło mi ze nie jestem nadgorliwy 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach