Gość Zielone krainy Napisano 20 Października 2021 (edytowane) @Queen Of Cookies No kwitną. Czego nie rozumiesz? Prefolwery się pokazały, jakie są początkiem fazy kwitnienia. Edytowane 20 Października 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 20 Października 2021 @Queen Of Cookies który to dzień? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 21 Października 2021 @onyx 30-31 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 22 Października 2021 Podlewane aktualnie mieszanką 0.5ml ukorzeniacz + 1ml terra bloom + 0.5ml calmag @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 22 Października 2021 Ukorzenia z odstaw calmag daj pełna dawkę i też odstaw, zacznij zwiększać dawkę syropu na bloom 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 24 Października 2021 Wczoraj @fxxx1337 się do nich dorwał z swoimi magicznymi elixirami Dzisiaj podsypałam je ziemią, poodsłaniałam odrosty i pozbyłam się dolnych żółtych liści. Jest różnica w wysokości i to dość zauważalna 😄 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 24 Października 2021 @Queen Of Cookies Nieźle, może trochę mało rozrośnięte ale przez to nie powinny tak braków pokazywać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 24 Października 2021 piękności @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 24 Października 2021 @Ważniak braki się pokazywały już ale @fxxx1337akurat z tym ma rękę na pulsie i od razu reakcja też @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 24 Października 2021 Godzinę temu, Queen Of Cookies napisał: @Ważniak braki się pokazywały już ale @fxxx1337akurat z tym ma rękę na pulsie i od razu reakcja też Na pewno nie zapomniał o calmagu, na przykład taki brak magnezu pokazuje się dopiero po kilku tygodniach, i lepiej zapobiegać. Czasem mimo nawożenia rośliną brakuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 25 Października 2021 @Ważniak pamiętam, aktualnie miałam problem z potasem ale już widać, że się poprawiło maluchom 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 25 Października 2021 Poprawę widać, muszę przyznać. @Ważniak wleciało 75% dawki Calmag, 4ml Terra Bloom, PH 6.5. Wszystkie panny już kwitną, jedynie OG Kush w tyle, ale jest on najbardziej rozbudowany chyba ze wszystkich więc z niego i z AK powinien być największy plon (mam nadzieję że w granicach 50g na roślinę) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 25 Października 2021 14 godzin temu, fxxx1337 napisał: (mam nadzieję że w granicach 50g na roślinę) Jakby tak puchło bez opamiętania ponad dwa miesiące. Realnie przekroczenie 40g będzie wielkim sukcesem, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 26 Października 2021 @Ważniak Zobaczymy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 26 Października 2021 @Ważniak przekroczenie 40g w przypadku AF nie jest jakimś wielkim wyczynem Ewentualnie co może wpłynąć w tej fr na mniejszy wynik to marsik może nie uciągnąć takiego wyniku 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 26 Października 2021 @onyx 4 rośliny to już Max dla tego marsa. Następna uprawa to 2 rośliny sezonowki, fim i scrog. Byc może jeszcze będzie ten mars zmieniany na ts1000 lub coś innego, bo obecny jest wadliwy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 26 Października 2021 @fxxx1337 Mysle że jak 100g z tej fr wyciągniesz to będzie ładny wynik, w jaki sposób jest wadliwy? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 26 Października 2021 @onyx Nie ja mam boxa ;D Na ciemni świecą się te ledy rozjebane @onyx 100g to mocno średni wynik, jak mi z 2 auto ostatnio wyszło 90, to teraz 4 są to 100 to jest słabo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 26 Października 2021 (edytowane) @fxxx1337 Toz to ci przecież tłumaczyłem jak temu zaradzić i z ledem wszystko w porządku Edytowane 26 Października 2021 przez onyx 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 26 Października 2021 @onyx być może, ale jakoś nie miałem głowy żeby się chycic do tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach