Brazil Munster 709 Napisano 15 Października 2021 Ja przy fimie na 2 też miałem tak przyciete liscie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 15 Października 2021 @Zielone krainy jedynie chyba estetyczne 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Października 2021 @konopny_janusz Mi to estetyki nie zaburza, bo roślina jest zdrowa i leci piorunem w kierunku uzyskania z niej dobrego plonu, a obcięte liście he i tak się je tnie, bo chyba chodzi tutaj o najlepszy końcowy efekt, a nie o to, by każdy liść był idealny z wyglądu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Października 2021 Dzień 25 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 17 Października 2021 @fxxx1337 gdyby nie ty to te roślinki już dawno by wyglądały jak te na parapecie xDD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Października 2021 @fxxx1337 Ty mój bohaterze, wybawco roślinek. Jesteś, jak gwiazda i tak lśnisz na niebie mym i pulsujący mocno wulkan mój to ty, jak motyl fruniesz tak przez całe życie mi, merci, że jesteś tu... :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 17 Października 2021 @Zielone krainy Ale filozoficzne teksty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Października 2021 @Piotr111111 To jaja sobie robie, to tekst z reklamy czekoladek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 17 Października 2021 @Zielone krainy haha no tak końcówka tekstu (merci) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 19 Października 2021 Mały update, ostatnio złamałam nieopatrznie jeden odrost. Od 2-3 dni nie tykałam maleństw poza podlewaniem więc sporo się wyciągnęły, dziaiaj lst wleciało i na polecenie @fxxx1337terra bloom i calmag 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 19 Października 2021 @Queen Of Cookies uuaa Ale zarosło, nawet Sławomir coś tam śpiewał 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Października 2021 @ArteK to dopiero początek zarastania 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 19 Października 2021 @fxxx1337 ciekaw jestem tego cream kush, mam peche i moze następna wleci? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Października 2021 A nie dawno były takie 😂 @Queen Of Cookies @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 19 Października 2021 @ArteK sama jestem strasznie ciekawa tej odmiany, podobno silnie przeciwbólowa na czym mi zależy @fxxx1337 już wtedy ich nie bardzo ogarniałam xD teraz sam wiesz jak to wygląda 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 19 Października 2021 @Queen Of Cookies aaa tego to nie wiedziałem, dobrze wiedzieć! Będę podglądał 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 19 Października 2021 @ArteK napewno będę tu dodawać wrażenia z poszczególnych odmian 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 19 Października 2021 Na pewno* @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 19 Października 2021 @Queen Of Cookies zobaczymy, poczekamy. ostatnio próbowałem red no 2 Moze faktycznie to tylko do wapka sie nadaje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 20 Października 2021 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach