KlausKörner 880 Napisano 6 Października 2021 @Queen Of Cookies Zjedz następnym razem 5 g i popij czarną porzeczką. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 6 Października 2021 @KlausKörner chcesz ją zabić ? ; D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 8 Października 2021 LST ciąg dalszy 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 8 Października 2021 Moja szkoła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 10 Października 2021 Dżungla 😍 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Października 2021 W dniu 08/10/2021 o 15:38, fxxx1337 napisał: Moja szkoła ja ją uczyłem tego wcześniej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 10 Października 2021 @Szym Ciekawe 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 12 Października 2021 "Maluszki" 😝 One tak szybko dorastają... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Października 2021 @fxxx1337 Nawet nieźle je podoginałeś :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 12 Października 2021 @Zielone krainy Nie ja robię LST, ja tylko podglądam czasami ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Października 2021 @fxxx1337 No dobra, pomogła jej twoja przyszła teściowa :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 12 Października 2021 @Zielone krainy Nie wierzysz, że zrobiła to sama ? ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Października 2021 @fxxx1337 Nie wiem, ale jaja sobie zawsze porobić można :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 12 Października 2021 @Zielone krainy robiłam sama 😛 chill po ciężkim dniu przy nich to coś wspaniałego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Października 2021 @Queen Of Cookies Dlaczego ciężki dzień? @fxxx1337 Dlaczego wykorzystujesz dziewczynę i musi za ciebie prać, prasować, sprzątać i gotować, potem chodzi padnięta i jeszcze musi zajmować się twoimi roślinami na koniec dnia. Wspieraj , pomagaj, a nie wszystko na jej głowie :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 13 Października 2021 @Queen Of Cookies mam tak samo że bawienie się przy roślinie to mega chillera 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 13 Października 2021 Ja już myślałem że ktoś na nią usiadl. Na roślinę w sensie😎 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 13 Października 2021 @onyx nie wiem czy większy chill jest przy zajmowaniu się nimi czy przy paleniu 😝 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 13 Października 2021 Jak cie wkurwią do granic, to będziesz wiedziała gdzie większy chill @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 13 Października 2021 @KlausKörner Ja tu czuwam, więc nie ma takiej opcji ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach