Queen Of Cookies 206 Napisano 4 Października 2021 Dzień 12-13 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 5 Października 2021 dzisiaj wieczorem mam w planach zacząć LST ale najpierw chyba podsypię jeszcze je ziemią. czy uszkodzenie korzeni przy lst jest możliwe? jak tak to jak tego uniknąć i na co uważać? wszelkie rady mile widziane :3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peiper 7 Napisano 5 Października 2021 6 minut temu, Queen Of Cookies napisał: dzisiaj wieczorem mam w planach zacząć LST ale najpierw chyba podsypię jeszcze je ziemią. czy uszkodzenie korzeni przy lst jest możliwe? jak tak to jak tego uniknąć i na co uważać? wszelkie rady mile widziane :3 LST wykonuje sie, kiedy roslinka ma sucho i dobrze jest ja przywiazac ok 1cm nad ziemia, po przeciwnej stronie, do ktorej bedziesz klasc roslinke. Chodzi o to, zeby jej nie wyrwac z ziemi, kiedy bedziesz ja klasc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 5 Października 2021 Jestem jaskółką, która podrzuca zdjęcia do innych fotorelacji xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peiper 7 Napisano 5 Października 2021 9 minut temu, konopny_janusz napisał: Jestem jaskółką, która podrzuca zdjęcia do innych fotorelacji xD @konopny_janusz, nie tylko podrzucasz zdjecia, ale widze tez, ze masz budzetowa uprawe, wlasnorecznie wykonany box, wiadra do mopa, ale ladnie, to wyglada. Dlaczego masz termometr w ziemi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 5 Października 2021 (edytowane) @Peiper termometr nie jest w ziemii tylko na ziemii 😄 No nie wiem czy taka do końca budżetowa jak tam ts1000 świeci Ale z tymi wiadrami to się zgadza haha Nie mogłem znaleźć doniczek w takim kształcie Edytowane 5 Października 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 5 Października 2021 @konopny_janusz jakaś rada odnośnie lst żeby korzeni nie uszkodzić? są na tyle małe, że nie sięgną do końca doniczki więc muszę druciki do ziemii dać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Października 2021 Nie uszkodzi korzeni, trzeba uwazać żeby łodygi nie złamać i to tyle 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 5 Października 2021 @Queen Of Cookies ja kablami robię lst, mam mocną taśmę którą przyklejam później końcówki kabla do doniczki, ale w tej uprawie będzie mało lst, bo fim wleciał i scrog planuje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 5 Października 2021 @konopny_janusz to już wiem do kogo będę się odzywać w sprawie konsultacji odnośnie fimu i scroga przy kolejnej uprawie 😛 powodzonka tam z tym. Masz fotorelacje? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 5 Października 2021 (edytowane) @Queen Of Cookies nie mam fotorelacji, ale myślę że @Zielone krainy będzie lepszym źródłem wiedzy xD Scroga pierwszy raz będę robił Edytowane 5 Października 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 5 Października 2021 Lst wleciało 😛 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Października 2021 No i pięknie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 5 Października 2021 Wyginanie na ekranie przeszło pomyślnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Października 2021 @Queen Of Cookies Ja zrobiłem pod łodygi zaraz przy ich wyjściu z ziemi takie druciane podpórki, by łodyga nie kładła się bezpośrednio na ziemi, ale była w stosunku niej prostopadle , nisko ukierunkowana stożkiem wzrostu wzdłuż podłoża, ale by jej łodyga nie kładła się na ziemi, bo to może na pewnym etapie nieść ryzyko pleśni łodygi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 6 Października 2021 @Zielone krainy dzięki za radę 😁 będę próbować napewno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 6 Października 2021 Jak grzyby? Zjedliscie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 6 Października 2021 @KlausKörner opisane na fotorelce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 6 Października 2021 @fxxx1337 My Bad. Zaraz zobaczę Coś mi forum szwankuje. Ja tam widzę moje odpowiedzi, ale jak odpisywałem to nie było twojego raportu a gadałem tam wtedy z tym koleszka grolsch. Teraz widzę że jest raport nad moimi wpisami. Tak czy inaczej dzięki. Sam zaraz zamówienie złoże. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 6 Października 2021 @KlausKörner grziby były jedzone, weszły tak sobie u mnie ale też biorę psychotropy, po 3 blancie leżałam już ale było zajebiście ci powiem i czekam na powtórkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach