Zielarka 271 Napisano 21 Września 2021 @Queen Of Cookies powodzenia W dniu 18/09/2021 o 21:20, Zielone krainy napisał: No z kimś tam spinę miałeś , chyba z zielarką, się pogryźliście, o jakąś bzdurę 😄 Nie nie. Co złego to nie ja. Jeszcze nikt z was mi nie podpadł 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 21 Września 2021 Wczoraj wieczorwk kiełki wyglądały tak jak na zdjęciach. Posadzone i teraz czekam aż ruszą. Wilgotność w tym momencie 68% 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 21 Września 2021 Box ci się pali. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 21 Września 2021 @KlausKörner Spokojnie, temat ogarnięty chyba ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 21 Września 2021 Tak, temat ogarnęty. Wiatrak zdziałał cuda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 21 Września 2021 @Queen Of Cookies fajne te efekty specjalne xD Czuć że halloween się zbliża xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 21 Września 2021 3 godziny temu, onyx napisał: @Queen Of Cookies fajne te efekty specjalne xD Czuć że halloween się zbliża xD Walić halloween, wolę dziady xD będą przyzywać duchy pradawnych rolników aka growerów żeby mi zdradziły tajemnice idealnej maryśki xD Właśnie odkryłam jakie to zajęcie jest wciągające jak rano o 6 zezgonowana z gorączką człapię do boxa sprawdzić co u dziewczynek i tylko wyczekuję narodzin 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 21 Września 2021 To prawda. Wciąga. Warto pamiętać,że jest też granica rozsądku. 😎 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 22 Września 2021 (edytowane) Piękny mem @KlausKörner xD Edytowane 22 Września 2021 przez fxxx1337 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 22 Września 2021 To @onyx jest autorem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 22 Września 2021 Wiem ;D 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 22 Września 2021 Najwspanialszy widok z rana 😍 AK47 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 22 Września 2021 AK wyszło, teraz czekamy na kolejne 🥦 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 22 Września 2021 Wieczorny update: lemona nie widać ani trochę. Ak się zaczyna wyciągać i teraz nie wiem czy kushe wychodzą czy widzę to co chcę widzieć xD dajcie znać jak to wygląda wg was @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 22 Września 2021 Ja und Ja ! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Września 2021 (edytowane) @Queen Of Cookies To będzie długa fotorelacja, jak będziesz fotki dodawała za każdym razem, jak roślina wykona najmniejszy ruch :D Edytowane 22 Września 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 22 Września 2021 @Zielone krainy wiesz, mój pierwszy grow a ogólnie to moje kwiatki na oknie mają tyle wody co dziecko w afryce i się jaram, że umiem się zajmować kwiatkami xD po prostu się jaram @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 23 Września 2021 Dobra, jeszcze Lemon i przestaję tak się nad tym spuszczać xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 23 Września 2021 @Queen Of Cookies nie za sucho ogólnie tam mają? Czy tylko z wierzchu tak wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 23 Września 2021 @Brazil Munster tylko tak to wygląda, wilgotność cały czas w granicach 70-75%, dostają też po kielonie wody i pilnuję żeby suszy nie miały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach