konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Września 2021 (edytowane) @KlausKörner jak ja rozciągnięty ćwiczę 4 lata na siłownieee, poza tym biegam i pływam 😄 Edytowane 18 Września 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Września 2021 @KlausKörner No z kimś tam spinę miałeś , chyba z zielarką, się pogryźliście, o jakąś bzdurę :D Ja walczyłem z twoim dawnym wcieleniem kiedyś o księżyc i jego fazy. :D W sensie to twój bliźniak walczył o wpływ księżyca na planty w boxie. Ej jeszcze bym z wami tu pogadał :D Ale zawijajmy się stąd, bo to chyba czyjaś fotorelacja. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 18 Września 2021 Ja nigdy z Morenn,zielarka nic nie miłego nie miałem. Tamta to była czarownica80 czy kurwa 71. 2 minuty temu, konopny_janusz napisał: @KlausKörner jak ja rozciągnięty ćwiczę 4 lata na siłownieee, poza tym biegam i pływam 😄 Oj kumpel to chyba nie to miałem na myśli. Do szpagatu rozciągniety jesteś? Do highkicka, do sitekicka, do obrotówki? Rozciagnij za wczasu ile się da, baaaaaardzo to procentuje. Przeskok półroczny w treningach w porównaniu gdybyś poszedł nie rozciągniety. Rozciagniesz się w 30 dni w domu, w 60 dni już naprawdę porządnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Września 2021 Ciekawe są te fazy księżyca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 18 Września 2021 @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Września 2021 @KlausKörner umiem latające kopnięcia na wysokości głowy, ale szpagatu nie zrobię @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Września 2021 @KlausKörner No fakt pokłóciłeś się z @Czarownica71 wojna o pietruszkę :D Wiecie, że sobie czatujecie na czyjejś fotorelacji? :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Września 2021 (edytowane) Dobra trzeba się ogarnąć to będzie kozacka fotorelacja Edytowane 18 Września 2021 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 18 Września 2021 @konopny_janusz Pod moim patronatem hehe 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Września 2021 @fxxx1337 czyli ty się przezuciles na grzybki? Jak coś to sry za pisownie ale ja już latam xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 18 Września 2021 Nie przerzuciłem, ale coś innego warto spróbować ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 18 Września 2021 Nasionka: A o ciasteczkach mocarzach usłyszycie po growie jak liście będą 😏 najtwardsi wymiękali po moich ciasteczkach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 19 Września 2021 Na ten moment tylko AK47 się trochę opierdala ale też już pękła 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 19 Września 2021 @Queen Of Cookies jestem ciekaw tego ak47 bo też mam te pestki od bulk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 19 Września 2021 @onyx tak to wygląda z ak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 20 Września 2021 Update z dzisiaj rana, w AK kiełek delikatnie wyszedł, mniej więcej jak w tych co wczoraj zdjęcia wrzucałam. Reszta kiełki wydłużyły się o 50-100%. Wieczorem będę decydować czy już sadzić czy jeszcze noc poczekać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 20 Września 2021 Sadzić A potem palić:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 20 Września 2021 Zalegalizować! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 20 Września 2021 Dokładnie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 20 Września 2021 (edytowane) A potem sprzedawać w kilogramach i zarabiać majątek nie chodząc do pracy bo po co, nie no żartuje, tylko na własny użytek 😄 Edytowane 20 Września 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach