Queen Of Cookies 206 Napisano 18 Września 2021 Witam, na mojej fotorelacji. Jest to moja pierwsza uprawa. Sprzecik: Box: 50x50x120 Lampa: Mars Hydro ts600 Ziemia: Plagron Growmix Wszystkie nasionka to automaty. AK47, Lemon Haze, OG Kush, Cream Kush 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 18 Września 2021 @Foxi's_GF zobaczymy jak Ci wyjdzie oby były syte topy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 18 Września 2021 Skąd nasionka,w sensie producent? Tego Haze to tnij ile wlezie, toping, fim,co się da bo masz same indyki w boxie. Zresztą fxx ci powie/powiedział o co chodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Września 2021 @Foxi's_GF Dziury zrobiłeś w ziemi, jak pod jakieś fundamenty, jak wrzucisz tam nasiona to się nie pomyl i nie zalej ich betonem. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 18 Września 2021 20 minut temu, Zielone krainy napisał: @Foxi's_GF Dziury zrobiłeś w ziemi, jak pod jakieś fundamenty, jak wrzucisz tam nasiona to się nie pomyl i nie zalej ich betonem. 😄 Tak to idzie: 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Września 2021 (edytowane) @fxxx1337 masz drugie konto? 😄 Kojarzę boxa po charakterystycznym peszlu Edytowane 18 Września 2021 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Września 2021 @konopny_janusz Pewnie ma taką samą naklejkę, jaką zdobyć nie trudno. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Września 2021 @Zielone krainy ale nie chodzi o naklejkę, też taką mam, ale o ten patent z peszlem elektrycznym, który doprowadza wilgotne powietrze z nawilżacza który jest poza boxem 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Września 2021 @konopny_janusz O qrde brawo, plus za spostrzegawczość :D @fxxx1337 Co ty odpieprzasz? :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 18 Września 2021 @Zielone krainy dziury robił @fxxx1337 bo ja bym to spierdolila xD @Zielone krainy nie, to nie jest jego drugie konto xD on mnie tylko tym zaraził i urzyczył sprzęt @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Września 2021 @Foxi's_GF No to wszystko jasne, to jest dama serca @fxxx1337 :D Siema ,pewnie wszyscy znają cię tu ze zdjęcia, na jakim trzymałaś doniczkę o ile pamiętam :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 18 Września 2021 @Zielone krainy to samo skojarzenie xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 18 Września 2021 1 godzinę temu, KlausKörner napisał: Skąd nasionka,w sensie producent? Tego Haze to tnij ile wlezie, toping, fim,co się da bo masz same indyki w boxie. Zresztą fxx ci powie/powiedział o co chodzi kurde, nie pamiętam, nie umiem na mailu znaleźć więc w domu na to zerknę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Września 2021 Lepiej nie pisz skąd nasionka jeśli to polski seedbank 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 18 Września 2021 @konopny_janusz na 90% to nie seedbank @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 18 Września 2021 56 minut temu, konopny_janusz napisał: @fxxx1337 masz drugie konto? 😄 Kojarzę boxa po charakterystycznym peszlu Myslalem ,że po tych dziurach w ziemi go poznałeś. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Września 2021 @KlausKörner aż tak to nie. Chociaż ja zawsze przysypuje nasionka ziemią delikatnie tak żeby nie było widać gdzie zostało zasadzone. No i od teraz staram się sadzić blisko krawędzi doniczek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 18 Września 2021 @konopny_janusz a jak u ciebie? Rośnie tam coś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Września 2021 @KlausKörner rośnie, ale nie wszystkie wyszły, nie miałem już cierpliwości i wywaliłem niektóre, wykiełkowały niby ale przez 4 dni nie wyszły na powierzchnie mimo że kurde były dość płytko wrzucone na ok. 0,5 cm głębokości @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 18 Września 2021 Ja myślę @konopny_janusz że to stare nasiona,sam miałem podobnie,mówiliśmy na ten temat. Dzis lub jutro dodam fr, a ty kiedy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach