Rokko 0 Napisano 15 Września 2021 Siema pytanko ile jeszcze pod lampa do zbioru roślinkę trzymac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Września 2021 o kurde co tu się podziało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 15 Września 2021 To prowokacja jest😂😂😂😂😂😭 Gdzie jest ukryta kamera? Ona chyba na parapecie szybciej dojdzie niż pod ta lampa. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 15 Września 2021 Ale tak na poważnie. Widać że chcieć znaczy móc. Jest lampa,wentylacja widzę,odbłyski z foli aluminiowej. Ktoś się przyłożył. Trudno powiedzieć ale miesiąc to minimum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokko 0 Napisano 15 Września 2021 Wiem słabe lampy czyli co trzymać dalej czyści ac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 15 Września 2021 Trzymaj. To auto? Dojdzie nie martw sie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokko 0 Napisano 15 Września 2021 Auto gorilla cookies @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 16 Września 2021 @Rokko trzymaj trzymaj co jakiś czas wrzuć tu zdjęcia to ci pomożemy określić ile jeszcze bo ciekaw jestem co z tego wyjdzie xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 16 Września 2021 @onyx Jeden mocny lub dwa średnie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokko 0 Napisano 22 Września 2021 Teraz takie cuda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokko 0 Napisano 24 Września 2021 Nie ma szału🤫 ale dla mnie jako prymus 🤓wow🤫 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 24 Września 2021 Elegancko,elegancko. Rośnie jak na drożdżach 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peiper 7 Napisano 24 Września 2021 @Rokko mozesz pokazac zdjecie calego boxa? Nie chodzi, o to zeby ktos sie z Ciebie smial, ale jestem ciekawy tego projektu, a moze dodatkowo ktos Ci podpowie, co poprawic. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 26 Września 2021 @Rokko też chętnie boxa zobaczę też jestem w trakcie robienia swojego tzn końcówka już wrzucę później zdjęcie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 26 Września 2021 Fajne, zbierzesz doswiadczenie i wyciagniesz wnioski raczej wiele z tego nie będzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokko 0 Napisano 26 Września 2021 🤫 doswiadczenie przede wszystkim mało będzie zbiorów wiem ale uczymy się na błędach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Obserwator 1 Napisano 26 Września 2021 Witam, co powiecie o tej, debiut powiem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 26 Września 2021 @Obserwator wrzuć normalne zdjęcia bo coś się nie wyświetlały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Obserwator 1 Napisano 26 Września 2021 Dodane jaki załączniki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 26 Września 2021 @Obserwator nie ma usunąłem bo się nie wyświetlały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach