sahara 7 Napisano 1 Września 2021 Po 21 przed snem ,zrobiłem sobie fliżaneczkę makumby.Godzina 5 rano ,budzę się ,jakaś masakra świat mi wiruje,jakby mnie ktoś chwycił za nogę i zrobił helikopter,otwieram oczy i od razu wymiotuje,w tym samym czasie biegunka,a ja nie jestem w stanie stać na nogach.I to cały czas będąc przykutym do łóżka.Koszmar jakich mało .Oprócz tego zimne poty ,palpitacja serca .Minęło na szczęście ok 3-4 h.Czegoś takiego nigdy nie przeżyłem .Także makumbie podziękuję. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,414 Napisano 1 Września 2021 @sahara za duża dawka chyba 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Września 2021 @sahara Kwestia dobrania odpowiedniej dawki, od jakiej zależy w większości przypadków uzyskany stan. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 2 Września 2021 1. Za duza dawka 2. Nigdy nie idź spać od razu po jedzeniu ^^ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach