sahara 7 Posted September 1, 2021 Po 21 przed snem ,zrobiłem sobie fliżaneczkę makumby.Godzina 5 rano ,budzę się ,jakaś masakra świat mi wiruje,jakby mnie ktoś chwycił za nogę i zrobił helikopter,otwieram oczy i od razu wymiotuje,w tym samym czasie biegunka,a ja nie jestem w stanie stać na nogach.I to cały czas będąc przykutym do łóżka.Koszmar jakich mało .Oprócz tego zimne poty ,palpitacja serca .Minęło na szczęście ok 3-4 h.Czegoś takiego nigdy nie przeżyłem .Także makumbie podziękuję. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tester 1,474 Posted September 1, 2021 @sahara za duża dawka chyba 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zielone krainy Posted September 1, 2021 @sahara Kwestia dobrania odpowiedniej dawki, od jakiej zależy w większości przypadków uzyskany stan. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
KryspieK 92 Posted September 2, 2021 1. Za duza dawka 2. Nigdy nie idź spać od razu po jedzeniu ^^ 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites