pk23 4 Napisano 30 Sierpnia 2021 Witam jaka macie opinie o tym rodzaju treningu na automatach? Warto? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 30 Sierpnia 2021 @pk23 warto jeśli jest taka potrzeba i nie zepsujesz fazy wegetatywnej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 30 Sierpnia 2021 @pk23 scrog to forma lst i bez problemu można, z samego tego, żeby ładnie roślinę ułożyć i wykorzystać przestrzeń i światło jak najlepiej. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 30 Sierpnia 2021 macie pomysł gdzie siatkę do scrog kupić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 30 Sierpnia 2021 16 minut temu, bingobum napisał: macie pomysł gdzie siatkę do scrog kupić? jeśli masz trochę czasu to sam możesz zrobić, na yt są jakieś poradniki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Sierpnia 2021 @bingobum wszystkie sklepy związane z tego typu sprzętem jak boxy itd mają je w swojej ofercie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 30 Sierpnia 2021 2 minuty temu, onyx napisał: @bingobum wszystkie sklepy związane z tego typu sprzętem jak boxy itd mają je w swojej ofercie muszę lepiej poszukać... widziałem tylko elastyczne, z dużymi oczkami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Sierpnia 2021 @bingobum do jakiej powierzchni potrzebujesz siatkę? Oczka mają być na 5cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 30 Sierpnia 2021 @onyx 60x60 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Sierpnia 2021 @bingobum https://www.growbox.pl/product-pol-1199-Siatka-elastyczna-do-namiotow-uprawowych-Dark-Room-Dark-Street-60x60cm.html 30 sekund mi zajęło xd 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) @onyx podziękował 😳 EDIT: oczko 14 cm x 17 cm niestety Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez bingobum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Sierpnia 2021 @bingobum takie też da radę bo minimalnie mają być 5cm a przy 60x60 dziury też muszą być większe @Dobry_Człowiek! Jakiej szerokości masz oczka? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk23 4 Napisano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) Ja zrobilem sam, jak wszystko w boxie 😁 jezeli chcesz zdjecia badz instrukcje napisz. @bingobum Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez pk23 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 31 Sierpnia 2021 9 godzin temu, onyx napisał: @Dobry_Człowiek! Jakiej szerokości masz oczka? @onyx ja mam oczka 5cm x 5cm. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach