Gość Napisano 29 Sierpnia 2021 @Zielarka Dokładnie tak na 1 raz polecam cały garnek na raz wypić, a następnie poznać inny świat na pełnej ku*wie jak przeżyjesz bez schiz jeżeli nie paliłeś to jesteś prawdziwym szamanem we krwi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sahara 7 Napisano 1 Września 2021 Wczoraj ,zrobiłem znowu makumbę,podwajając składniki (ostatnio nie było działania).tj,na filiżankę mleka 2 łyżeczki suszu i 3 łyżeczki masła tym razem ,szusz jeszcze raz poddałem dekarboksylacji ,ale już tylko 10 minut.Po 21 wypiłem i nic - poszedłem spać.Godzina 5 rano ,budzę się ,jakaś masakra świat mi widuje,jakby mnie ktoś chwycił za nogę i zrobił helikopter,otwieram oczy i od razu wymiotuje,w tym samym czasie biegunka,a ja nie jestem w stanie stać na nogach.Koszmar jakich mało .Oprócz tego zimne poty ,palpitacja serca .Minęło na szczęście ok 3-4 h.Czegoś takiego nigdy nie przeżyłem .Także makumbie podziękuję. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 1 Września 2021 Za duża dawka jak na pierwszy raz na to wychodzi. Szkoda tylko że cała fazę i pierdolnięcie przespales. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hasz Andrzej 1 Napisano 1 Września 2021 @sahara ziomuś, jak z zatruciem alkoholowym, co za dużo to niezdrowo jak na początek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Września 2021 @sahara Szanuje i teraz prawidłowo będziesz potrafił ją przyrządzać 😄 i dawkować* @KlausKörner Gościu mówi że umierał, a ty że szkoda że całą przespał sikam xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach