Ważniak 191 Napisano 3 Października 2021 @Adrianosik Jak walka z przędziorkami, nie wróciły? No ładnie tutek rośnie, tego brązowego szczyta z ostatniego zdjęcia sobie odetnij bo ci się pleśń wda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 3 Października 2021 @Ważniak na przędziorki użyłexh chemii i pomogło to brązowe to przypalone od cmh jest ale racja odetne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 10 Października 2021 Niewiem czy to taka odmiana czy coś jest nie tak czy wszystko gra z tym że niemal wszystkie liśće zamierają nawet te pojedyńcze przytopowe, może należy wymienić wode w zbiorniku? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Października 2021 @Adrianosik kończy żywota, azotu można było trochę dać ale jak masz ścinkę zaraz to nie trzeba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Października 2021 @Adrianosik Potas , magnez , nie azot. Jak nie ścinasz to camlag, blom + pk 13/14, lub stymulator. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 11 Października 2021 @Szym jak to kończy żywota jak jeszcze nke dojżała zdaje mi sie że z 3tyg conajmniej zostało 28 minut temu, Adrianosik napisał: @Szym jak to kończy żywota jak jeszcze nke dojżała zdaje mi sie że z 3tyg conajmniej zostało Myśle że do kosy to dobre czy tygodnie dodam, więcej nawozu może im sie poprawi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 11 Października 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Października 2021 @Zielone krainy czego nie azot skoro na flo roślina go wysysa i tu widać że go niema a na flo też jest potrzebny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Października 2021 @Szym Bo w mojej ocenie to nie azot , ja tam widzę głównie niedobory potasu, a nie azotu . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 18 Października 2021 Roślina dochodzi myśle że z 2tyg do kosy. Wszystko idzie jak sie należy, nawozy już uzupełnione, za pare dni podlewać bende wodą 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 24 Października 2021 Przyjaciele czy to pleśń? Wygląda podejżanie na dwuch topach takie coś wyskoczyło wygląda na to że postępuje do kosy minimum 2tygodnie nawet więcej bo panna białe włosy powypuszczała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 24 Października 2021 @Adrianosik tak, ten top Ci zgnil. Jak najszybciej sie go pozbąć z rośliny(odetnij) żeby nie przeszło na resztę rosliny. Dokładniej obejrz pozostałe topów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 24 Października 2021 @Dobry_Człowiek! ożeszkurnasz, pewex że.to plecha na dwuch innych topach też jest pleśń już wycięte, tak myśle że flusha zaczynam dzisiaj, topy bardzo tłuste chociaż nie gotowe w 100%to myśle że 80% gotowe chyba to musi mi wystarczyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 24 Października 2021 @Adrianosik ładnie ci spuchło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 24 Października 2021 Przez liście ci wchodzi. powinieneś je obrywać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 24 Października 2021 Słotka mineto plecha była na 5ciu topach liśće usuniente flusza zrobiłem za tydzień kosa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 24 Października 2021 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 24 Października 2021 Nie sugeruj się tak włosami A trichomami. Masz full mleko ? Dziwne że tak posła plecha. Jaka masz wilgotność w namiocie? I jak z nawiewami na topy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 25 Października 2021 @Brazil Munster trichomy mętne wilgotność ok40% nawiew chyba za słby tylko jeden wiatrak od boku od góry wyciąg powietrza. Plecha jest wszędzie dzisiaj dwa nowe zapleśńałe topy znalazłem 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 25 Października 2021 @Adrianosik to ścinaj krzaki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach