KryspieK 92 Napisano 2 Września 2021 Tak, to na 100% podróbka, sam się na taką nadziałem, ale lampa ciut inna 😛 Teraz masz loterie, moze zadziałać dosyć dobrze (Napewno nie bardzo dobrze) a moze nie zadziałać wcale, powodzonka 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalafior 18 Napisano 17 Października 2021 @KryspieK na co trzeba spojrzeć żeby stwierdzić czy to podróbka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RobertTG 1 Napisano 17 Października 2021 Moja lampa działa póki co, testowa roślina trzymana pod lampą ma ok 40 cm wysokości i wygląda zdrowo :) 2 godziny temu, Kalafior napisał: @KryspieK na co trzeba spojrzeć żeby stwierdzić czy to podróbka? Niestety nie mam pojęcia ale w moim przypadku żałuję, że nie zaryzykowali kompletu był w dobrej cenie i chyba cena była spowodowana błędem Amazona. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Października 2021 @RobertTG Podróbka też ma swój potencjał, prawdopodobnie odbiega w swych możliwościach od oryginału, ale na odpowiedniej powierzchni uprawiać się da, a nawet możesz być jeszcze bardzo pozytywnie zaskoczony. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 17 Października 2021 @Zielone krainy ja też nie wiem czy nie mam podróbki. Niby dałem ponad 750 zł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Października 2021 @konopny_janusz Widać po roślinach, że ładnie u ciebie idą, czy podróbka czy nie, jak na razie nie masz na co narzekać, ale wszystko okaże się ostatecznie na kwitnieniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 17 Października 2021 (edytowane) @Zielone krainy mam w razie co swój panel który daje 10 tys lm więc mogę go dołożyć Edytowane 17 Października 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Października 2021 @konopny_janusz Na kwitnieniu zobaczysz, jak będą szły, jak dobrze, to nie będzie miało sensu dokładać twojej samoróbki, bo zwiększy niepotrzebnie temperaturę w boxie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach