Marsjann 3 Napisano 13 Września 2021 @Tester krzak znalazł się cały i zdrowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 13 Września 2021 Ukradli a potem oddali? Jak miło. Wybiliscie komuś zęby,żeby się znalazł? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marsjann 3 Napisano 13 Września 2021 @KlausKörner nie trzeba było, znalazła to siostrzenica znajomego od znajomego i daje 20% 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 13 Września 2021 @Marsjann ale jaja 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 13 Września 2021 I wrócił w lepszym stanie niż zginął? Moje też mógłby ktoś przed ścinka oddawać 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marsjann 3 Napisano 14 Września 2021 @Bubble podlewali go gnojówka a ja lałem fisha czyli zwykła gnojówka lepsza się okazuje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach