Dan007 11 Napisano 20 Sierpnia 2021 Witam. Stosowal ktoś takie nawozy firmy Kanadyjskiej GAJAGREEN. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 20 Sierpnia 2021 Podobno bardzo dobre @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dan007 11 Napisano 20 Sierpnia 2021 @KlausKörner też Tak słyszałem.Ale w Eu nie dostępna. Dobrze ,że mam rodzinę w US,będzie łatwiej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 20 Sierpnia 2021 @Dan007 oglądam na YT kolesia co używa tych nawozów i rosną mu pały nie z tej ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dan007 11 Napisano 20 Sierpnia 2021 @onyx wiem o kogo ci chodzi .Pisalem z tym tepem .Dał mi całą rozpiske jak zastosować i oczywiście zaproponował pestki.chyba się skuszę na amerykańską genetyka tam wszystkie przeważnie 25% do góry. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 20 Sierpnia 2021 40 minut temu, Dan007 napisał: @onyx wiem o kogo ci chodzi .Pisalem z tym tepem .Dał mi całą rozpiske jak zastosować i oczywiście zaproponował pestki.chyba się skuszę na amerykańską genetyka tam wszystkie przeważnie 25% do góry. Zalety legalizacji 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach