LiitlebigWeed 132 Napisano 16 Sierpnia 2021 taki temat jest przydatny, a sprzęt po teście można zwrócić i odzyskać kasę. tylko zastanawiam sie do którego działu ten temat będzie pasował. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 16 Sierpnia 2021 9 minut temu, LiitlebigWeed napisał: taki temat jest przydatny, a sprzęt po teście można zwrócić i odzyskać kasę. tylko zastanawiam sie do którego działu ten temat będzie pasował. offtopic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hejzer71 1 Napisano 23 Sierpnia 2021 Siema a co powiecie teraz?🤪 VID_20210823193516.mp4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 23 Sierpnia 2021 @Hejzer71 trichomy sprawdz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chochlit13 7 Napisano 31 Sierpnia 2021 @Hejzer71 wydaje mi się, że widziałem białe włoski więc na pewno jeszcze spuchnie. Ja bym się nie spieszył, sprawdzaj trichomy i wrzuć jakieś dobre foty, wrzuciłeś to tydzień temu więc pewnie gdzieś za tydzień ścinka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ooo Jesu Napisano 24 Września 2021 W dniu 15/08/2021 o 18:57, Hejzer71 napisał: mam cos takiego ale uja tam widac albo ja to zle obsługuje 🤪 Mam identyczny,trzeba dobrze przyłożyć do oka,wyceluj odległość,bliżej,dalej...działa na BANK,chyba że nie ma soczewki he 🙂 W dniu 15/08/2021 o 20:55, LiitlebigWeed napisał: tym dziadostwem nic nie zobaczysz Zobaczy i to bardzo dobrze 🙂 mam taki sam,żywice widać normalnie,kształt,kolor...możesz ręce umyć jak chirurg a i tak znajdziesz brud pomiędzy liniami papilarnymi. Może ma wadę wzroku albo chinole sprzedali ze zwykłym szkłem od słoika he 🙂 Ja jestem z tego mikroskopu bardzo zadowolony. W dniu 15/08/2021 o 22:42, LiitlebigWeed napisał: ono ma nie wyregulowaną ostrość i brak jej ustawienia Wszystko ma i działa Tip-top,regulacje,światło UV. Normalnie widać pojedyncze krople żywicy w kształcie grzybków. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach