bania301 4 Napisano 5 Sierpnia 2021 to sa dwie inne jak cos ...leje co 3 dni bio bizz bio bloom 3/4 ml na 5l wody czasem z fishem jeszcze mam topmax...powoli zaczynaja juz sie określać...pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 5 Sierpnia 2021 (edytowane) Ta druga wygląda jak utopiona w wodzie pH jakie masz u nich? Edytowane 5 Sierpnia 2021 przez KlausKörner 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bania301 4 Napisano 5 Sierpnia 2021 Nie ona dopiero dstala wody wczoraj bylo za gorąco i malo podlalem..a ph nie mierzyłem bo zwykly chlop jestem 🤣🤣...ale jutro bede dzialal z wodą 6 do 7 ph @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 5 Sierpnia 2021 Bo ogólnie to źle to nie wygląda,parę listków żółtych. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bania301 4 Napisano 5 Sierpnia 2021 właśnie wiem ... tak dzis z rana wyglądały...pokaze jak wstaną po podlewaniu... i jestem zrozpaczony ....dlatego szukam pomocy i starych wyjadaczy 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 5 Sierpnia 2021 @bania301 wyglądają na mocno przelane, daj im czas na wysuszenie i będzie ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bania301 4 Napisano 5 Sierpnia 2021 przelane/niedolane wygladaja tak samo...juz wstają 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 5 Sierpnia 2021 4 godziny temu, bania301 napisał: leje co 3 dni bio bizz bio bloom 3/4 ml na 5l wody Nie ma potrzeby, panny nawet jeszcze nie kwitną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bania301 4 Napisano 5 Sierpnia 2021 jak cos to wstały😉... @Zielarka no właśnie 2 daja juz oznaki i musze je rozdzielic..ale martwi mnie jaśnienie liści a na dole wrecz usychanie...ona juz pączkuje 😍 dokładnie tak...i kwitnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 5 Sierpnia 2021 @bania301 no to ta jedna, w każdym razie ja i tak nie widzę bo dajesz zdjęcia z oddali @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bania301 4 Napisano 5 Sierpnia 2021 a bio bloom przed kwitnieniem a topmax podobno według starych ksiąg przy kwitnieniu😉 wydaje sie ze cos je blokuje tylko nie wie co ...ph nie mam jak zmierzyć... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 5 Sierpnia 2021 21 minut temu, bania301 napisał: wydaje sie ze cos je blokuje tylko nie wie co stres związany z przesuszeniem/przelaniem 22 minuty temu, bania301 napisał: a bio bloom przed kwitnieniem skoro tak uważasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bania301 4 Napisano 5 Sierpnia 2021 @Zielarka niby tak pisza w instrukcji...ale warto dopytać ekspertow...co czynie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach