Aron 125 Napisano 13 Czerwca 2020 Godzinę temu, fxxx1337 napisał: Szczerze to od kilku dni zaczynam w to wątpić Pan "chłopski rozum" ma poparcie innych panów chłopski rozum i pań "tak powinno być". Dudeł wygra, bo celuje w narodowe ambicje Polaków katolików, których jest większość. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 14 Czerwca 2020 @SicWolf prowadzenie pojazdów to co innego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 14 Czerwca 2020 @Bimbrownik No właśnie nie musisz prowadzić pojazdu, możesz być w parku po joincie i mając prawko możesz je stracić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 14 Czerwca 2020 @SicWolf @SicWolfz autopsji Ci powiem. Bierzesz blanta, tyle ile spalisz, idziecie wieczorem do parku, szukacie wolnego miejsca na trawniku między innymi jaraczami i jaracie. Policjant jak zobaczy to albo biegnie by Cię złapać albo się odwraca i podejdzie za chwilę, a cały park pachnie ziołami. Jak trafisz ale o zabieraniu prawka nigdy nie słyszałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 14 Czerwca 2020 @Bimbrownik zapomniałem dodać źródła informacji, cannabisnews, jeszcze dziś sprawdzałem żebym miał pewność, ze nic nie wyssałem sobie z palca xd w praktyce jak jest to nie wiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 14 Czerwca 2020 @SicWolf @SicWolfale nie mówię, że nie masz racji. Wiem, że jak byś prowadził pojazd to jo bo ogólnie w Europie chyba tylko Luxemburg zalegalizował lub chce zalegalizować rekreacyjną, w innych krajach nie jest legalna ale w wielu tolerowana Raz wyszliśmy z gościem zbombieni z jego mieszkania i pech, akurat patrol szedł. Spojrzeli i spytali czy było palone-tak- to grzecznie się proszę zachowywać Kilka lat temu to było. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach