Tester 1,407 Napisano 23 Stycznia 2019 Rozmowy o polityce na naszym podwórku, co cię denerwuje, co byś zmienił, ważne ustawy itp. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 23 Lipca 2019 jak nazwali byście rząd pisu? prawica to raczej nie jest ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 23 Lipca 2019 socjaliści @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 23 Lipca 2019 udają prawicę a to socjal demokraci, światopoglądowo może trochę są prawicowi ale tylko udają przed wyborcami 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 23 Lipca 2019 kaczyński nas sprzedał amerykańcom 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 13 Czerwca 2020 Rodacy 28.06 ważny dzień wybory prezydęckie mamy szanse na poprawe naszego bytu ale tylko jeżeli K.Bisak wygra te wybory każdy inny wybór będzie szkodliwy dla nas , nie zchszańmy tegi i głosujmy na jedynego niezawisłego czlowieka głosujmy na odpowiedniego człowieka na odpowiwdnim miejscu głosujmy na BOSAKA @Andi socjaliści z krzyżem w zębach 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 13 Czerwca 2020 @Farben2 Polecam: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Czerwca 2020 @Farben2 @Aron murem za Konfederacją i Bosakiem. Ta reszta banda hołoty mówi jednym i tym samym głosem, a ty do Bosaka coś masz? mówi racjonalnie, chyba jesteś jakich tęczowy aron @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 13 Czerwca 2020 Obejrzyj ten filmik co wkleiłem, tam autor powołuje się na dane. Nie, nie jestem ciepły. Jestem 100% hetero. I dziwie się walce z gejami. Bo dla mnie to nawet... lepiej. Więcej lasek dla mnie ? @Szym Zresztą, mam paru kolegów gejów. I co? I nic. Normalni ludzie. Oni wiodą swoje życie, ja swoje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 13 Czerwca 2020 (edytowane) Tylko kierowanie się w wyborach TYLKO LEGALIZACJĄ lub raczej tylko obietnicami to błąd. Kupują sobie tym głosy młodych. Na chwilę obecną nie ma na kogo głosować ale mimo to pojadę do ambasady oddać głos (chyba, że mi się nie będzie chciało) bo w przeciwnym wypadku i tak zostanie rozdzielony procentowo na wszystkich kandydatów Edytowane 13 Czerwca 2020 przez Bimbrownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 13 Czerwca 2020 Bosak chce zakazać marihuany. W filmiku 12:40 Więc to jest dopiero dziwne. Okazywać poparcie facetowi na tym forum. Według Bosaka to co robimy, to przestępstwo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 13 Czerwca 2020 Kwach wprowadził legalność posiadania 1g na własny użytek, po czym kolejni tylko karają. Są większe problemy niż głupie zioło. Tak na marginesie... W Holandii uprawa i posiadanie też nie jest legalne ale policja dostała odgórny nakaz żeby zajmować się poważnymi sprawami zamiast ścigać kogoś za kilka krzaczkow W UK to od policjanta zależy jak i czy w ogóle karać. Jeden cię pości z kilkoma g, a drugi za końcówkę blanta mandat wystawi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Czerwca 2020 @Bimbrownik a to nie kwach zdelegalizował ziele ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 13 Czerwca 2020 W AT możesz być zjarany jak wieprz ale jak nic nie masz przy sobie to bez mandatu, a w domu możesz mieć roślin ile chcesz jeśli nie kwitną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 13 Czerwca 2020 Ja jestem za Bosakiem, ale jedyne co mi nie odpowiada, że nie jest do końca przekonany do legalizacji, ale raczej jest do przekonania przez część korwinową, więc raczej nie problem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 13 Czerwca 2020 @Szym tak, pomyliłem fakty, nie myślę już dziś ;( tak czy owak była nielegalna z krótkim epizodem ale on dowalił już całkiem (podobno tego żałuje) Mało istotne jeśli Ziobro jest anty nr 1, a Szumowski co 2 dni zmienia zdanie (patrz noszenie masek), a prezes nie wie czy marihuanę robi się z konopii i tak dalej... Kiedyś ktoś policzy ile można na tym zarobić i pójdą po rozum do głowy. Ale to prędko nie nastąpi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 13 Czerwca 2020 ale na medyczną się zgodzili, więc to tylko kwestia czasu zresztą ten rząd porządzi tylko tą kadencje, nie ma szans na kolejną, kto wie co bedzie za 3 lata @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 13 Czerwca 2020 Ojjj. Wygra pan Dudeł, zobaczycie. I tak w koło Macieja. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 13 Czerwca 2020 Szczerze to od kilku dni zaczynam w to wątpić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 13 Czerwca 2020 1 godzinę temu, Bimbrownik napisał: W AT możesz być zjarany jak wieprz ale jak nic nie masz przy sobie to bez mandatu, a w domu możesz mieć roślin ile chcesz jeśli nie kwitną Ja czytałem, ze jeśli w Austrii wykryją, ze masz we krwi to z automatu zabierają Ci prawo jazdy, nie wszędzie jest tak kolorowo jak byśmy chcieli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach