PIT 3 Napisano 29 Lipca 2021 Witam Was. Pisze ten temat aby sie Was poradzić Otuż zakupiłem zestaw wentylacyjny w tym filtr węglowy 160-240 m3/h oraz wentylator kanałowy 190 m3/h i po podłączeniu praktycznie nie czuje gdy przykładam rękę aby coś wciągało...czuje tylko taki ledwo co myśnięcie wiaterku praktycznie w ogóle nie odczuwalne i teraz pytanie do Was doświadczonych forumowiczów Czy aby wszystko dobrze zrobiłem?czy tak może akurat ma być? Czy moze odwaliłem beduine? Wiatrak wyciągający mam wsadzony w sufit growboxa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 29 Lipca 2021 @PIT wydaje się dobrze, a wiatrak zamontowałeś dobrą stroną 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PIT 3 Napisano 29 Lipca 2021 Dobrą stroną zamontowałem😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 29 Lipca 2021 Ja dzisiaj montowałem to to samo tylko trochę inny osprzęt i dobrze czuć powietrze przy wlocie Sorki wylocie na końcu rury @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 30 Lipca 2021 @PIT Na wylocie zobacz jak @glodek18 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PIT 3 Napisano 30 Lipca 2021 Przy wylocie to czuc powietrze jak ostro wylatuje tylko nie czuc przy filtrze zeby wciągał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 30 Lipca 2021 @PIT musisz zamknąć boxa i zobaczyc tam gdzie zasysa powietrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 30 Lipca 2021 Zamknij box i wszystkie wloty pasywne. Po paru minutach powinno zassać ścianki boxa do środka. U mnie przy filtrze tez nie czuc ciągu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PIT 3 Napisano 31 Lipca 2021 Sprawdziłem,coś tam lekko wciąga ścianki Dzięki za radę,myslalem ze to juz przez te zakręty tak słabo zasysa filtr. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tortex 0 Napisano 4 Sierpnia 2021 Propo tych zakrętów mógłbyś z lekka wyprostować wówczas będzie drozniej, a co do badania stopnia zasysu zaraz przy filtrze najlepiej testować szlugiem albo jointem przykładasz przy filtrze jak zasysa z odległości 0.5m jest git Jednak generalnie filtry są przereklamowane niektórym ten zapach przeszkadza ale umnie nawet listonosz i gość i co spisuje liczniki od prądu się przyzwyczaili @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach