Pjooter 0 Napisano 22 Lipca 2021 Witam jak to ejst z liśćmi wiatrowymi ciąć czy nie stresowac rośliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 22 Lipca 2021 Nie obcinać. Po co?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 22 Lipca 2021 @KlausKörner jedni tną inni nie a jednym i drugim rosną mniejsze lub większe, ja osobiście wolę uciąć jak mi liść mocno zasłania odrost @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 22 Lipca 2021 29 minut temu, onyx napisał: @KlausKörner jedni tną inni nie a jednym i drugim rosną mniejsze lub większe, ja osobiście wolę uciąć jak mi liść mocno zasłania odrost Ale ty wiesz po co obcinasz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 22 Lipca 2021 Wszystko zależy od sytuacji lecz gdy liście są zdrowe nie powinno się ich usuwać, każdy ma swoją teorie i swoje praktyki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 22 Lipca 2021 Nie usuwaj, najwyzej roslinka sama se je pusci na glebe, jak wszystko wyssie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach