Skunks69 0 Napisano 15 Lipca 2021 Witajcie. Mam zagwostkę ponieważ na mojej (zdawałoby się) żeńskiej roślince jeden topek wygląda mi na hermafrodyte , czy to jest możliwe? Ktoś mi powie co robić i co będzie dalej? Reszta topów jest jak najbardziej pięknie żeńska, załączam zdjęcia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 15 Lipca 2021 ja tu jajek nie widzę ale niech bardziej doświadczeni się wypowiedzą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 15 Lipca 2021 @Skunks69 wrzuć zdjęcie bez lampy bo nic nie widać konkretnego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunks69 0 Napisano 15 Lipca 2021 @Majki wrzucę pod wieczór, ale na pierwszym powinno być widać. Ale to dam zdj spod lupy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 15 Lipca 2021 @Skunks69 nie musi być spod łupy, wrzuc na wieczór zdjęcie bez lampy to ci powiem co widzę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Lipca 2021 @Skunks69 Zrób tak , jak pisze ci @Majki , czyli zgaś panel do zrobienia zdjęcia, bo światło utrudnia rozpoznanie problemu, o jakim piszesz. Jednak wstępnie mogę ci powiedzieć, że to raczej herma, bo choć światło utrudnia to widać "jajca". @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunks69 0 Napisano 15 Lipca 2021 @Zielone krainy @Zielone krainy @Majki widać? Jedno "jakby jajco" co z tym zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 15 Lipca 2021 @Skunks69 Podobne do jajca, a na innych odrostach tez takie masz? Pokaz więcej fotek jak możesz, jak to jajca to wyrwij. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunks69 0 Napisano 15 Lipca 2021 Tylko na tym coś takiego się pokazało @Majki wyrwać tego topa czy co. Będzie z tego susz? Bo tylko jeden odrost jest taki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 15 Lipca 2021 @Skunks69 Samo to jajco wyrwij reszta topów wygląda spoko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunks69 0 Napisano 15 Lipca 2021 Jaco czy odrost przy łodzyze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 15 Lipca 2021 @Skunks69 jajco @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunks69 0 Napisano 15 Lipca 2021 A mogę cały odrost? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunks69 0 Napisano 15 Lipca 2021 @Majki A mogę cały odrost? To podziała? Ja zobaczę bo może za parę dni pręcik z tego wyjdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Lipca 2021 @Skunks69 po co cały odrost, jajco usuń @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunks69 0 Napisano 16 Lipca 2021 To nie jajco jednak to tak zwane "canopy" @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach