Gokki251 14 Napisano 22 Września 2021 15 minut temu, Zielone krainy napisał: @Gokki251 Może warto pomyśleć nad wyjściem awaryjnym, jakby słońca na niebie nie było wystarczająco dużo? Sztuczne światło ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Września 2021 @Gokki251 No nic ci innego, by nie pozostało. Zaadoptować, jakąś szafkę, okleić kocem ratunkowym, kupić hps i mieć własne palenie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 22 Września 2021 3 minuty temu, Zielone krainy napisał: @Gokki251 No nic ci innego, by nie pozostało. Zaadoptować, jakąś szafkę, okleić kocem ratunkowym, kupić hps i mieć własne palenie. Teraz nie będę inwestował będzie to będzie nie to nie następnym razem kupię automat i tyle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Września 2021 @Gokki251 Jasna sprawa, to twój wybór. A zatem życzę ci dużo słonecznych dni, by doszła na balkonie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 3 Października 2021 Prawie dwa tygodnie później 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 5 Października 2021 Dziś robione @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Października 2021 nie sugeruj się trichomami na liściach, bo one dojrzewają najszybciej, patrz na topy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 18 Października 2021 Stan na dziś 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 18 Października 2021 @Gokki251 a jak na mikroskopie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 18 Października 2021 1 minutę temu, onyx napisał: @Gokki251 a jak na mikroskopie? Jeszcze przezroczyste są a kiedy samą wodą ją podlewać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 18 Października 2021 jeszcze miesiąc jej został @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 18 Października 2021 18 minut temu, fxxx1337 napisał: jeszcze miesiąc jej został To za dwa tygodnie sama woda 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 7 Listopada 2021 (edytowane) Panowie mam pytanie czy to nie pleśń atakuje drzewko na koniec? Edytowane 7 Listopada 2021 przez Gokki251 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 7 Listopada 2021 Pleśń. Wytnij zarażone topy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 7 Listopada 2021 Ale na prawie każdym jest po trochu i zastanawiam się czy lepiej jej już nie ściąć co myślicie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 7 Listopada 2021 Trzeba pytać kogoś kto może ratował kiedyś zapleśniałe topy. Może @Szym, @Tester ci pomoze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Listopada 2021 (edytowane) To może ja się też wypowiem. Nie miałem aż takiego hardkoru żeby na prawie każdym topie była. Jak już miałem to na pojedynczych topach. Ale na twoim miejscu wyciąłbym tylko tam gdzie jest ta "pajęczyna", resztę kosił już teraz i robił water curring Edytowane 7 Listopada 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 7 Listopada 2021 @konopny_janusz bardzo przepraszam, zapomniałem o tobie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 7 Listopada 2021 @Gokki251 też miałem pleche. Wytnij zakażone topy. Obejrzyj ja dolkadnie i tam gdzie bedziesz mial podejrzenie ze cos jest nie tak to wytnij. Ile ci jeszcze zostalo do ścinki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Listopada 2021 Jak ma prawie na każdym topie i miałby wycinać całe topy to nic z palenia by nie miał xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach