KlausKörner 880 Napisano 8 Lipca 2021 Sezon. Będzie kawał krzaka. 2 - 3 miechy jeszcze Będzie fajna roślina, widać że słońca jej nie brakuje, nie jest wyciągnięta, kształt fajny. Daj jej większą donice będzie miała lepsze warunki. Zamiast nawozów kup dobra, mocną ziemię i wsadz w większą donice I toping jej zrób. Czy ona już jest po topingu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 8 Lipca 2021 Kupiłem coś takiego wiec zobaczymy 21 minut temu, KlausKörner napisał: Sezon. Będzie kawał krzaka. 2 - 3 miechy jeszcze Będzie fajna roślina, widać że słońca jej nie brakuje, nie jest wyciągnięta, kształt fajny. Daj jej większą donice będzie miała lepsze warunki. Zamiast nawozów kup dobra, mocną ziemię i wsadz w większą donice I toping jej zrób. Czy ona już jest po topingu? Jest po podwójnym toppingu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 8 Lipca 2021 @KlausKörner tak czy siak musiałby nawozy kupić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 8 Lipca 2021 5 minut temu, fxxx1337 napisał: @KlausKörner tak czy siak musiałby nawozy kupić Kupię dziś popatrzę i zamówię jeśli polecacie jakieś sprawdzone strony to poprosze Zobacz ofertę: Plagron Terra Bloom 1L Nawóz Kwitnienie Do gleby https://allegro.pl/oferta/plagron-terra-bloom-1l-nawoz-kwitnienie-do-gleby-8806618244 Czy to się nada? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 8 Lipca 2021 si 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 9 Lipca 2021 A czy możecie mi powiedzieć kiedy przejdzie w stan kwitnienia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Lipca 2021 Godzinę temu, Gokki251 napisał: A czy możecie mi powiedzieć kiedy przejdzie w stan kwitnienia? nikt tego nie wie jeśli to roślina fotoperiodyczna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 9 Lipca 2021 3 minuty temu, Szym napisał: nikt tego nie wie jeśli to roślina fotoperiodyczna Aha rozumiem dzięki 👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 15 Lipca 2021 Czy można już poznasz czy chłopak czy dziewczyna? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 15 Lipca 2021 @Gokki251 Jeszcze nie pokazała płci 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 12 Sierpnia 2021 Witam na dzień dzisiejszy drzewko wyglada tak.Tak wiem liście suche ale to wina preparatu od mszycy.Drzewko rośnie cały czas ale jeszcze nie znam płci.Mam pytanie czy zdarzy zakwitnąć zanim będzie ochłodzenie we wrześniu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Sierpnia 2021 Ona jeszcze się nawet za bardzo nie określiła. Jak pogoda pozwoli,przy dużym szczęściu dojdzie na koniec października. Może... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 12 Sierpnia 2021 Teraz, KlausKörner napisał: Ona jeszcze się nawet za bardzo nie określiła. Jak pogoda pozwoli,przy dużym szczęściu dojdzie na koniec października. Może... No właśnie i to mnie martwi trochę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Sierpnia 2021 Zmieniam zdanie. Prawie połowa sierpnia. Nie dojdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 12 Sierpnia 2021 3 minuty temu, KlausKörner napisał: Zmieniam zdanie. Prawie połowa sierpnia. Nie dojdzie Gdzie popełniłem błąd? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Sierpnia 2021 Nigdzie. Ile ona ma od kiełka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 12 Sierpnia 2021 Posadzona w maju jeśli dobrze pamietam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Sierpnia 2021 Swoją drogą, ona stoi na balkonie cały czas? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 12 Sierpnia 2021 Teraz, KlausKörner napisał: Swoją drogą, ona stoi na balkonie cały czas? Tak cały czas balkon @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Sierpnia 2021 A co to za odmiana? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach