dzoker 2 Napisano 5 Lipca 2021 Jestem Dawid, jestem calkowicie zielony w tym wszystkim, moze nie az tak bardzo, bo zaczalem duzo czytac. Sytuacja u mnie wyglada tak. Mieszkam w Anglii i znajomy oddal mi swoje drzewka bo musi zjechac do Polski i nie wie kiedy wroci. Chcial kupic cos co znal, ale w sklepie nie bylo tego i wzial pierwsze lepsze. Odmiane mam Crystal Gelato, dal mi nawozy z biobizz. W ktora zakladke najlepiej wrzucic moj post? Troche juz polapalem rzeczy,, zeby bylo w miare na poczatek. Licze na krytyke i wyrozumialosc. W dzien zrobie zdjecia jak one wygladaja, i napisze co wiem, Dzieki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 5 Lipca 2021 @dzoker Hejka, dodaj nową fotorelacje to ci pomożemy https://marihuanaforum.pl/forum/104-fotorelacje-indoor/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 5 Lipca 2021 siema @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 5 Lipca 2021 Siemanko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 5 Lipca 2021 Siemanko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 5 Lipca 2021 Siema @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Lipca 2021 Elo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grołboks 8 Napisano 7 Lipca 2021 Siema @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach