Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 3 Lipca 2021 Zakupilem dzisiaj Essentials OxyPlus12%. Polecił mi go sprzedający w sklpie na mój problem z korzeniami. Czy ktoś Używał cos takiego? Jest to podobno tlen w plynie (nadtlenek wodoru). @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 3 Lipca 2021 @Dobry_Człowiek! a jaki masz problem z korzeniami ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 3 Lipca 2021 @Andi ziemia za bardzo zbitą mialem i chyba zbyt czesto podlewałem. Do tego dołożyłem na dno doniczki kermazyt który zaszkodził, ograniczał miejsce w doniczce . Prawdopodobnie korzenie sie trochę udusiły od podlewania i z braku miejsca na korzenie. to polecił mi sprzdawca na dotlenienie ziemi. W tej chwili mam przesadzone do innej ziemi ale to ma przyspieszyć regenracje i ma pomóc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 3 Lipca 2021 A to nie jest do hydroponiki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 3 Lipca 2021 @KlausKörner można używać też i w ziemi. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach