WielebnyMerry 382 Napisano 14 Lipca 2021 @fxxx1337 Jutro to ogarnę wpierw muszę daj im odetchnąć bo temperatura prawie 40stC była!😯😲 jutro na timera lampa a reszta bezppsrednio na listwa i 24/0 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 14 Lipca 2021 @WielebnyMerry jak zmieniłem i świece w nocy a ciemnie w dzień i pomaga bo też mam problemy z temperaturą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 15 Lipca 2021 Więc fotorelacji KONIEC, jedno nie wyszło drugie uschło a jednego mi się nie opłaci trzymać. Wracam na jesień powtórnie odtworzyć #4FR chyba że uda się wcześniej zakupić panel Led. Lampa była wyłączona od 12 do 18 i mimo to temperatura nie spadła poniżej 35st. C wentylacja 24 na dobeoraz nawilżacz i nic nie dało się zrobić. #Tester Fotorelacja zamknięta jako niedokończona. 😔😔😔😔😔😪😪😪😪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 15 Lipca 2021 @WielebnyMerry szkoda że się nie udało. Czekamy na jesień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Lipca 2021 @WielebnyMerry To wracamy razem, lato jest przerąbane , jak chodzi o indoor, a szczególnie to lato, bo upały są wyjątkowo duże. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 16 Lipca 2021 9 godzin temu, Zielone krainy napisał: To wracamy razem, lato jest przerąbane , jak chodzi o indoor, a szczególnie to lato, bo upały są wyjątkowo duże. zwłaszcza przy HPS to temperatura potrafi skoczyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 17 Lipca 2021 @Zielone krainy to dawaj się zgadamy na wspólny start. Lata fakt masakra, ludzie nie mają czym oddychać w godzinach szczytu. @Tester kilka razy ponad 40stC, z rad wiem że na lato ląd ludowy i naprawdę dobra wentylacja. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Lipca 2021 @WielebnyMerry Ja się szykuje na październik, bo wtedy powinno być już lepiej, jak chodzi o temperatury na zewnątrz. Teraz to, jak dla mnie uprawa indoor rozmija się z celem, bo to walka z warunkami, z jakimi można łatwo przegrać i nie ma znaczenia, jak ktoś bardzo jest doświadczony. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach