Bykolidas 23 Napisano 30 Czerwca 2021 Witam, trafiłem do was, szukając przepisu na ciasteczka i tak już zostałem. Ostatnio zrobiłem pierwszego boxa (oczywiście DIY). Chętnie posłucham celnych uwag przestróg i chętnie nauczę się czegoś nowego od tak zacnego grona „starych wyjadaczy”. Wieczorem postaram Się założyć fotorelacje i powoli dokumentować swoje działania. Peace and Love ✌🏻. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 30 Czerwca 2021 @Bykolidas siemka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Czerwca 2021 Hey @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 30 Czerwca 2021 Siemanko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 30 Czerwca 2021 @Bykolidas siema @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 30 Czerwca 2021 @Bykolidas siemanko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 30 Czerwca 2021 @Bykolidas witamy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach