Przemol8521 81 Napisano 28 Czerwca 2021 Witam, co nie którzy juz mnie znają z tego forum lecimy dalej . Lampa ts1000 Wyciągający 280m3/h Mieszający z kompa Box: 60x60x160 Doniczki materiałowe 11l Ziemia biobizz lightmix nawozy biobizz Pestki, green gelatto x2 od rqs, 1x bluberry nie pamiętam banku ,i 60day grapefruit na dzien dziejszy 21 dzień wczoraj zrobione lst jesli ktos ma jakieś pytania lub uwagi pytać/pisać pozdrawiam! 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 29 Czerwca 2021 @Przemol8521 podoba mi się połączenie mieszające od kompa i rączki do wiatraka xD powodzenia mordo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 29 Czerwca 2021 @Przemol8521 green gelato masz w dolnym rzedzie czy gdzie? Mam tą odmianę, niesamowicie czuć ją na chacie. Muszę dziś założyć filr. Powodzenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 30 Czerwca 2021 @KlausKörner lewy rząd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 17 Lipca 2021 Ktoś mi powie co to może być występuje tylko ma green gelatoo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 17 Lipca 2021 @Przemol8521 ph dobre? czymś nawoziłeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 17 Lipca 2021 @Andi biobizz ale od początku dawałem nawozy za każdym razem i chyba ph zle dzis sprawdze ph ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 18 Lipca 2021 @Przemol8521 a wszędzie pisze żeby nie koksować roślin nadmiernie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 11 Sierpnia 2021 Wczoraj zrobilem fluscha mysle ze juz mamy końcówkę 😉 Trichomy wszedzie mleko z tym ze na 2 pannach mam włoski jeszcze mleczne ale myślę że 2 tyg starczy na przemianę 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 11 Sierpnia 2021 Sugeruj się triochomami, włoski to tylko włoski:D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luznyyy 72 Napisano 22 Sierpnia 2021 Sciales juz? Daj znac ile Ci suchego wyszlo z tych roslinek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 22 Sierpnia 2021 Witam, pytanie czy te rosliny czasami nie zatakowala szara pieśń? Jak to ropoznac pozdrawiam ! @Luznyyy tak ściąłem jedna sztuke która jakos strasznie szybko urósła z fioletowymi kwiatami ale duzo z niej nie było 43g suchego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 22 Sierpnia 2021 @Przemol8521 ja na tych zdjęciach nic nie widzę. Widać tylko usychające liście. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 22 Sierpnia 2021 @Przemol8521 ladnie to wygląda. Co już poszlo pod nóż? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 22 Sierpnia 2021 @Dobry_Człowiek! dzięki dzis wszystko obejrzałem jest ok . @Brazil Munster na razie tylko jedna sztuka z czterech dala 43g suchego ale byla najmniejsza reszta jeszcze trichomy mleczko i przezroczyste wiec czekamy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 22 Sierpnia 2021 @Przemol8521 ale która scinales gelato czy blueberry ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luznyyy 72 Napisano 22 Sierpnia 2021 18 minutes ago, Brazil Munster said: @Przemol8521 ale która scinales gelato czy blueberry ? Pewnie Blueberry skoro mowil że fioletowe kwiatki, też właśnie czekam na swoja też mam taką.. ( to sa najszybsze auto 9d Dutch Passion) 2 miechy i gotowe .. Blueberry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luznyyy 72 Napisano 23 Sierpnia 2021 On 6/29/2021 at 12:16 AM, Przemol8521 said: Witam, co nie którzy juz mnie znają z tego forum lecimy dalej . Lampa ts1000 Wyciągający 280m3/h Mieszający z kompa Box: 60x60x160 Doniczki materiałowe 11l Ziemia biobizz lightmix nawozy biobizz Pestki, green gelatto x2 od rqs, 1x bluberry nie pamiętam banku ,i 60day grapefruit na dzien dziejszy 21 dzień wczoraj zrobione lst jesli ktos ma jakieś pytania lub uwagi pytać/pisać pozdrawiam! Siemka Byku .. Napisz prosze jesli pamietasz.. Ta fioletowa Blueberry co sciales to ile potrzebowala czasu dokladnie od ziarenka tzn: od wyjscia z ziemi do sciecia? 9 tygodni? 8? Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 1 Września 2021 @Luznyyy siemka, nie wiem czy rqs coś pomylił czy jak, ale jedna grenn gelatto miala fioletowe kwiatki i doszła w 8 tygodni tzn 2 miesiące drugą poszła pod kose 2 tyg pozniej ale juz nie miala fioletowych kwiatków, ja się na pewno nie pomyliłem ogolnie zauważyłem że rqs sie zepsuł nie ma juz takich dobrych pestek co do reszty czyli 60 day i bluberry. 60 day kosa w weekend 15% bursztyn a blubeery kosa za tydzień w weekend aktualnie 2-3 % bursztyn zalezy jeszcze z jakiego banku ale nie polecam rqs zepsuło sie strasznie ostatnio mam jeszcze kilka pestek ale pójdą do kosza nie jestem z nich zadwolony jeszcze rok temu mieli mega pestki teraz lipa. Niestety zobacze z jakich banków mam bluberry i inne odmiany które dają po więcej jak 50-60g to dam znać wracając do tematu pestki od rqs gelatto daly jedna 46g drugą 60g suchego pozdro ! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach