Zjaranyarab 35 Napisano 28 Czerwca 2021 @Morenn wiem wiem jak będę mieć 1zm lub nocki to jeszcze okej ale 2zm to lipa.@KlausKörner tez jeszcze nie wiem dlaczego jak ja dotknę za łodygę to przewraca się i upada żeby była w pionie muszę ja ułożyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 11 Lipca 2021 Pytanie. Dlaczego tak opadła rano było okej a teraz liście opadły przez deszcz to może być bo padało a mnie nie było i nie miałem jak schować ale już zabrana czy wstanie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 11 Lipca 2021 @Zjaranyarab Jak cały czas miała mokro to oznacza, że jest przelana. Przesusz nieco ziemie, żeby korzenie nie zaczęły gnić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 16 Lipca 2021 Pytanie czy z któryś z preparatów nadawał by się do podlewania czy żaden: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 16 Lipca 2021 @Zjaranyarab wrzuć fotki bezpośrednio na forum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 16 Lipca 2021 @Tester czy któryś z tych 3 wgl się nadaje bo to w sklepie widziałem zwykłym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 17 Lipca 2021 @Zjaranyarab biohumus do roślin zielonych często używany do zioła, tylko większe dawki niż producent podaje dawać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 17 Lipca 2021 37 minut temu, Andi napisał: @Zjaranyarab biohumus do roślin zielonych często używany do zioła, tylko większe dawki niż producent podaje dawać To ile nalać nawozu tego do butelki 1,5l i co ile podlewać takim nawozem rozrobionym z woda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 17 Lipca 2021 Około 50ml na 1.5l butelkę. Jak roślina nie ma braków to nie lej póki co. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 17 Lipca 2021 @KlausKörner aktualnie jest dobrze nic jej nie brakuje tak mi się wydaje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 17 Lipca 2021 Wszystko dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 19 Lipca 2021 @KlausKörner takie pytanie mam czy wszystko okej z tymi listkami bo już jest tak od dawna ale teraz jakoś się tym zainteresowałem bo nie wiem od czego to jest czy od słońca czy tak ma być (to jest na niektóry listkach tak) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 19 Lipca 2021 Może coś pogryzło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 19 Lipca 2021 @KlausKörner Może być bo ostatnio gołębie latały mi i walczyłem z nimi żeby spierdalały może podleci i dziobnie ale jak wychodzę to już od 2 tygodni lekko nie widzę już ich. Ale to chyba nie zaszkodzi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 19 Lipca 2021 Jak cała zdrowa a takich liści nie przybywa to nic się nie dzieje. Jak cała zdrowa a takich liści nie przybywa to nic się nie dzieje. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 19 Lipca 2021 Ciężko mieć idealne liście na out, tam zbyt dużo się dzieje, jak nie pogoda to inne robactwo, pełno tego lata, taka pora roku wiec nie ma co się zdziwić. Roślina wyglada na zdrowa, zdrowy kolorek liści ma. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 21 Lipca 2021 @KlausKörner Pytanko takie mam od 3 dni jak wracam po 22 liście górę są opadnięte a rano stoją Jak powinno być dlaczego tak się dzieje wilgoć czy jak ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 22 Lipca 2021 Ona spać idzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 22 Lipca 2021 na noc opadają liście roślinie, ale ona ogólnie nie wygląda dobrze, światła jej jak by brakuje gdzie ją trzymasz? @Zjaranyarab @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 22 Lipca 2021 @Tester jak słońce jest idzie na balkon i ustawiam tak aby świeciło na nią nawet kilka razy zmieniam miejsce żeby tylko słońce dostała a jak leje deszcz czy wiatry duże chowam do domu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach