og1719 0 Napisano 23 Czerwca 2021 Cześć Wszystkim ;) Dopiero po rejestracji na forum to z góry przepraszam jeśli już naruszyłem regulamin ale mało czasu na cokolwiek, zarobiony jak każdy pewnie i tu poważne pytania/prośby poniżej ;) Pierwsze rolnicze uprawy od nastu lat, przegapiłem najlepszy okres wiadomo, amnesia, big critical, nie chciałbym spierdolić przede wszystkim Euforii auto wszystko out. No niestety nie miałem się czasu przygotować za dobrze a lata lęcą i pamięć już nie ta. Gdzie najlepsze poradniki itd. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ginekolog Napisano 23 Czerwca 2021 Nie wiem oco chodzi ale Siemano. Poradniki to na forum najlepsze. Wpisujesz odpowiednią fraze i masz wszystko na tacy. Jak nie znajdziesz to pytaj w dziale dla początkujących @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 23 Czerwca 2021 @og1719 Kompendium wiedzy na temat uprawy znajdziesz u nas na forum, także miłego czytania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 24 Czerwca 2021 Siema, na forum wiedzy sporo, miłego czytania. Pozatym Google, jutjuby i inne tego typu twory. No i oczywiście można zawsze skorzystać z doświadczenia kolegów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Czerwca 2021 witam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sozos 1 Napisano 27 Czerwca 2021 Siema @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 27 Czerwca 2021 Siemanko i piątka dla ciebie, za dołączenie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 27 Czerwca 2021 @og1719 siema @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach