JODAofSQN 0 Napisano 28 Lipca 2021 18 minut temu, Andi napisał: @JODAofSQN wysysa składniki z liści, na raty możesz ciąć te większe topy najpierw mniejsze potem Dostala kilka dni temu canna flo a dzisiaj dorzucilem azotu jak zobaczyłem żółty kolor, mam nadzieję że tego nie zjebalem na koniec tej przygody... Czyli radzisz żeby ciąć tak jak jest, nie robić jej podlewania sama woda i ciemni na ostatnie dni? Mam nadzieję że trichomy zaraz wszytskie się nie zrobią brązowe bo się okaże że trochę przespalem temat... Dzięki za odpowiedź! 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 29 Lipca 2021 8 godzin temu, JODAofSQN napisał: Czyli radzisz żeby ciąć tak jak jest, nie robić jej podlewania sama woda i ciemni na ostatnie dni możesz zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 29 Lipca 2021 Płukania wodą warto zrobić. Ciemnia? Nie wiem. Myślę że nie koniecznie. Tak czy inaczej nóż możesz naostrzyc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 29 Lipca 2021 8 godzin temu, JODAofSQN napisał: podlewania sama woda i ciemni na ostatnie dni Ja bym robiła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JODAofSQN 0 Napisano 1 Sierpnia 2021 Czy to normalne że liście na szczytach robią się żółte aż brązowe pod koniec flo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 1 Sierpnia 2021 @JODAofSQN bez fotki ciężko stwierdzić, ogólnie często żółkną i usychają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JODAofSQN 0 Napisano 1 Sierpnia 2021 Tak to wygląda, proszę o poradę czy to normalne? 🙂 Wygląda jakby jesien przyszła Dla mnie amatora są trzy opcje, albo ma za mało odżywek, albo za dużo i się spaliła albo konczy życie i wyciąga energię z liści. W dodatku niektóre mają plamki, zdj lisci które odpadly @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 1 Sierpnia 2021 ja bym kosił, niedługo może ci się plecha wdać jeżeli zostawisz na kilka dni takie przygnite liście w ogóle to nie sądziłem że uprawa może trwać ponad 150 dni 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 2 Sierpnia 2021 Kosa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach