sardynek 8 Napisano 18 Lipca 2021 Siatkę jakąś znalazłem może da rade zatrzymać jakieś zające @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chochlit13 7 Napisano 19 Lipca 2021 (edytowane) @sardynek zające bez rozbiegu skaczą na 2 metry 😀 moim zdaniem lipa, bardziej obawiałbym się saren/dzików. Ja bym to ogrodził naturalnie jakimiś pniakami, gałęziami. Oczywiście wszystko w miarę rozsądku żeby nie było widać, że człowiek coś tam grzebał i żeby nie rzucało się w oczy. Jeśli chcesz sadzić dopiero w przyszłym sezonie to masz naprawdę dużo czasu żeby przygotować miejscówkę na kilka krzaków. Warto się postarać żeby później uniknąć niespodzianek. 🙂 w trakcie sezonu warto tez rozlewać mocz wokół miejscówki, to odstrasza zwierzęta. Edytowane 19 Lipca 2021 przez Chochlit13 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sardynek 8 Napisano 19 Lipca 2021 @Chochlit13 rozlałem mocz swój który śmierdział niemiłosiernie więc raczej nie przyjdą żadne szkodniki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chochlit13 7 Napisano 19 Lipca 2021 @sardynek ogólnie jak nie posadziłeś krzaków to nie musisz siurać, ziemi Ci nie zjedzą 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sardynek 8 Napisano 19 Lipca 2021 @Chochlit13 wole je już odstraszać żeby mi nie przyszły poźniej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sardynek 8 Napisano 2 Stycznia 2022 niestety spot spalony ale miałem na oku nowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 3 Stycznia 2022 @sardynek czemu spalony? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sardynek 8 Napisano 5 Stycznia 2022 @mirecki Z tyłu była jakaś scieżka ale zbyt szeroka żeby zrobiona przez zwierzęta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 6 Stycznia 2022 @sardynek ja mam też taką szeroką, dosłownie 2 metry obok ale jestem pewny tego że to zwierzęta i uwierz że jest duża @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sardynek 8 Napisano 9 Stycznia 2022 @mirecki bylem wczoraj i moze zwierzeca.Zobaczymy na wiosne, sezon jeszcze młody🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 9 Stycznia 2022 @sardynek ja na odstraszenie stosuję ropę (olej napędowy) i nigdy nie miałem problemów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sardynek 8 Napisano 13 Stycznia 2022 @mirecki dzięki za rade ja chyba zastosuję antydzika @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sardynek 8 Napisano 5 Lipca 2022 ogolnie aktualizacja co do spota,byłem i wszystko ładnie pozarastało i ścieżka okazała się zwierzeca wiec spot dobry 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TwojaStaraSmaży 3 Napisano 22 Kwietnia 2023 Super , też szukam? Można już zacząć w domu a przesadzić później na aut? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 22 Kwietnia 2023 @TwojaStaraSmażywidziałeś datę posta powyżej Twego 😄 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Kwietnia 2023 mysle ,ze to cialo nadal tam lezy 🙂 😄 70-80 metrow od sciezki 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sardynek 8 Napisano 24 Kwietnia 2023 @dziurawy potwierdzam leży @dziurawy a ścieżka zarosła już @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Kwietnia 2023 @sardynek wiem wiem , ze sciezka zarosla , zwierzeta nia chodzily 😄 ale przestaly , ropa pomogla ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sardynek 8 Napisano 28 Lipca 2023 W końcu spot jest używany do roślinek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 28 Lipca 2023 @sardynek szkoda Twojej pracy i nasionek, nie wiem czy dojdą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach